Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakít, mert nem tart vonzónak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakít, mert nem tart vonzónak?

Figyelt kérdés
A barátom 2 hete szakított velem, mert külsőleg más lányok sokkal jobban bejönnek neki. Azt mondta belsőleg tökéletesnek tart, szeretett, de ez az egy tulajdonság hiányzik belőlem (kicsit túlsúlyos vagyok, 60 kg 163 cm-hez). 1,5 évig jártunk, tudom hogy szeretett, de nem tud túllépni ezen,én pedig itt állok értetlenül, hogy komolyan van ilyen?

2013. dec. 9. 03:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem azèrt , de szerint a te arànyaid rendben vannak...De én nem vagyok deszka pàrti.

Eleve nem szabad össze jönni olyannal akivel elègedetlen az ember.

2013. dec. 9. 04:37
 12/25 anonim ***** válasza:
163-hoz a vékony az 45 kg. Húgom 155, és volt 38 kg is. De akkor már elájult (majdnem anorexiába esett át), és 43 kg.-n maradt meg.
2013. dec. 9. 04:38
 13/25 anonim ***** válasza:
Testzsírszázaléktól is függ. Az izomnak nagyobb a fajsúlya.
2013. dec. 9. 04:46
 14/25 anonim ***** válasza:

Előfordul az ilyen, hogy nem mondja ki 1,5 évig a külsőddel kapcsolatban a megjegyzését valaki, mert nem akar megbántani és harcol benne az az érzés, hogy szeretem-e annyira, hogy elfogadjam úgy, ahogy van. Erre "nemmel" felelt a barátod.

Lehetséges, hogy valóban csak ez zavarta már korábban is, mivel tapasztaltam hasonlót, hogy amikor visszafogytam 24 kilót szülés után 4 évvel, akkor a volt férjem megkérdezte, hogy miért nem tudtam ezt addig megtenni, míg házasok voltunk. Amúgy meg nem túlsúly a 60 kg-t. A 160 cm-hez vagyok 57 kiló, de így is vékonynak látnak néhányan az arányaim miatt. Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor az a kisugárzásodon is látszik.

Ha változtatni szeretnél magadon, akkor azt önmagadért tegyed és akkor lesz tartós.

Amúgy meg felejtsd el a volt barátodat, mert ő még nem érett meg egy komoly kapcsolathoz, mert még "élni" szeretne, ezért mondta neked ezeket. Hidd el, hogy lesz majd jobb, aki úgy szeret, ahogy vagy. 31N

2013. dec. 9. 05:42
 15/25 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy ez az idióta már nem az életed része. Én 164 cm-hez vagyok 56-57 kg, rendben van az alakom és az önbizalmam is. Csak magad miatt fogyj, ha akarsz! Nehogy azt gondold, hogy túlsúlyos vagy. És nézz ki jobban, mint valaha, ennél jobb taktika nincs is szakítás után. Én az ex-pasim mellett eltunyultam, az önbizalmam a béka s*gge alatt volt, csúnyának és szürkének éreztem magam - pedig ápolt voltam és adtam magamra, most pedig sokkal jobban érzem magam, mint egy destruktív kapcsolatban.

Ahogy Coco Chanel mondja: "Minél rosszabbul áll a szénád, annál jobban kell kinézned!" Egyébként öltözködéssel sokat lehet csalni, egy magassarkú, egy jólszabott felső, pont jó hosszúságú szoknya és 2-3 kg-val könnyebbnek tűnsz :)

2013. dec. 9. 05:50
 16/25 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem hogy volt képes veled lenni ilyen sokáig ha ez ennyire zavarta? A szex milyen volt? Szerintem ezen nagyon le lehet mérni. Ha nem kíván mert nem tart vonzónak akkor a szex sem olyan amilyennek kéne lennie ezt nem igazán tudja megjatszani

ebből te is észrevetted volna ha tényleg ez a baja. De szerintem is voltak itt más dolgok is..

2013. dec. 9. 06:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Biztos most nem így érzed, de elhiheted nekem, istenáldotta szerencse, hogy megszabadultál tőle. Akárhogy is fáj most, még akkor se fogadd vissza, ha véletlenül meggondolja magát!

35/N

2013. dec. 9. 11:26
 18/25 anonim ***** válasza:
Ember, én vagyok 173 centihez 60 kiló és meglatszik! Igaza van a párodnak, miért legyen olyan valakivel, aki nem vonzza? Ez a vonat elment, vannak akiknek igy tetszel majd!:) tuti, mert a pasik 90%-a nem szereti a csinos nőket.
2013. dec. 9. 12:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, elolvastad mit írtál? 90% nem szereti a csinos nőket az úgy elég érdekes lenne...
2013. dec. 9. 12:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Most nem azért,de akkor eddig minek volt veled? Szerintem már megunt vagy nem szeretett annyira és ezzel indokolta. Mert azért,ha valaki alapból nem tetszik,akkor nem jövök össze vele csak azért,mert és aztán maradok vele még 1,5 évig. Amúgy nem vagy túlsúlyos,viszont a löttyedtség 45 kg-nál is látszik. Nem állítom,hogy veled ez a helyzet,mert nem láttalak,nem ismerlek,csak tudd,hogy adott kg-mal az ember nézhet ki így is,meg úgyis. A csávó meg kapja be!
2013. dec. 9. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!