Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy jöjjön velem Amerikába vagy szakítanunk kell?
A barátnőmmel másfél vagyunk együtt és most jötte egy esély,hogy zöldkártyával kimehetek az egyesült államokba.Több lehetőségem lenne ott és az nagyon nem tetszik ami itthon folyik így mindenképpen megyen.
Csak a barátnőm kérdéses.Jöhetne velem,de nem tudom,hogy másfél év után csak így itt hagyná a hazáját,szüleit,barátait értem.
Valami tanács?Nem könnyű téma.
Én szívesen megyek veled bár én férfi vagyok úgyhogy velem nem sokra mész.
Egyébként másfél év nem valami sok úgyhogy nem vagyok biztos benne hogy menne veled.
Ha mégsem menne veled, én igen, hogy ne legyél egyedül:))
Na viccet félretéve, huhh én nem is tudom hogy reagálnék erre, ha ezzel állna elő a barátom..Nehéz helyzet, az biztos, de én azt hiszem a jelenlegi helyzetemben mennék veled.
De ez én vagyok, róla nem sokat írtál:
Van jelenleg munkája/suliba jár/más elkötelezettsége köti ide a családon kívül?
Mennyi időre mennétek?
Utolsó éves egyetemista.
Jelen állás szerint én akár örökre ott maradnék.
Értem.
Így, hogy véglegesen mennél ki, és hogy utolsó éves az egyetemen, pláne nehéz dió, hogy abbahagyná-e az egyetemet, ha már eddig eljutott.
Mikor szeretnél vele beszélni erről?
Február végéig dönthetek megyek e.Szóval van még idő.Nem várnám el,hogy abba hagyja az egyetemet.Ha végez jöhetne utánam.
Csak neki nehezebb a döntés..Nekem nincs családom csak ő van az életemben.
Ja az is igaz..ha februárban mennél, akkor "csak" pár hónapot kellene egymás nélkül töltenetek amíg le nem államvizsgázik:)
Hát drukkolok neked, hogy sikerüljön megbeszélni vele és megoldódjon a probléma.
Majd ha gondolod, megírhatod nekünk, hogy alakult végül.
Nem igazán jönne vele.Sok minden köti ide.De ezzel a témával szerintem kicsit rontottam is a kapcsolatunkon :( Tudni meddig fog még tartani,vagy minden másról lemondani...
De a végső válasza,hogy majd meglátjuk.De szerintem nem fog jönni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!