Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Én 17 éves lány vagyok. A vőlegényem csak 16. (Nem kérek megjegyzéseket a vőlegényes dologra köszi!) Az a helyzet, hogy nagyon komolytalan hozzám képest és ez miatt gyakran van nézeteltérésünk. E mellett vannak még problémák, de mind1. Nem merek vele szakítani mert akkor eldobnám ezt az 1 évet és még is a menyasszonya vagyok. Szerintetek meg tud változni? (Bunkó és nem a témához kapcsolódó kommenteket mellőzzük ha lehet)

2013. nov. 7. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha sok a nézeteltérés köztetek, akkor szerintem nincs értelme összeházasodnotok. Még fiatalok vagytok, tudtok olyan partnert találni, akivel boldogok lehettek. Kissebb veszekedések midnig lesznek, de egy jó kapcsolatban sokkal ritkábban. Ne rontsd el az életed azzal, hogy összeházasodsz egy olyan emberrel, akivel sokat veszekedtek.
2013. nov. 7. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel ilyen fiatal vagy ,gondolom a vőlegényed is veled egykorú.

Tudnod kell ,hogy a fiúk később érnek mint a lányok.

az ,hogy együtt maradtok -e,csak azon múlik ,hogy meddig tolerálod a gyerekes viselkedését.

Változni és komolyodni fog idővel az biztos,kérdés az,hogy megvárod-e ...

Sok estben ilyen korban a lányok ,tőlük idősebb pasikkal értik meg magukat.

2013. nov. 8. 11:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 9. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!