Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tudok tenni? Szakítás után.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Szakítás után.

Figyelt kérdés
pénteken megcsal a barátom csók volt közte és egy másik lány közt és nem 1.egyből elmondta egyből szakítottam.ebben is maradtunk mondtam kérek 2hetet a dolgokat átgondolni de szerinte hülyeség mert ha szeretem2nap után feldultan is meg tudok bocsájtani.szoval nagyon nehéz és nagyon szeretem de gyötör hogy lehet hogy csak megszokásból voltam e vele.mindennap sírok elv.barátok vagyunk és facebookon beszélgetünk..de néha kijön belőlem egy sírógörccsel hogy leoltom hogy hogy lehetett ilyen meg hogy én szeretem és ő ugylátszik nem letiltom lehiggadok és vissazjelölöm nyugalom lesz.ez borzasztó gyerekes tudom.mit tudnék tenni,hogy elfelejtsem?vagy menjek vissza hozzá?gondolkodtam hogy egy 3hét után lehet tisztán látok és ez megbocsájtható.a legrosszabb hogy most mevvetm fogamzásgátlót amikor megcsalt aznap 8000ft-ért :/.....

2013. okt. 30. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem volt bepiálva egy kicsit, és úgy csókolta meg a másik lányt?? Szerintem utóljára, még adhatsz neki egy esélyt, de ha legközelebb bármit csinál, érted, bármt... Akkor rúgd ki!
2013. okt. 30. 09:32
 2/6 A kérdező kommentje:
nagyon bevolt piálva meg gyogyszerre ivott mert elfelejtette.azért nem fogadnám csak vissza mert flegmázikmég ő állít válasz elé h döntsem rl h akarom e őt mert akk küzd de ha soha nm ledz semmi tullép rajtam
2013. okt. 30. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem fogadnám vissza. Ha szeret, akkor eszébe se jut más lányt megcsókolni. Még részegen se..
2013. okt. 30. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit tudsz tenni? Befejezed a hisztériázást, és lezárod.
2013. okt. 30. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a csókot még elnézném habár engem kidobott a párom mikor részegen mással smároltam. Nem voltam szerelmes de nagyon szerettem és váltig állitom, hogy a pia volt az oka mert józanul eszemben sem lett volna soha megcsalni. Így is hányok magamtól. Sokan azt mondják nem kell a piára fogni mert piásan is tudod mit csinálsz. Nos ez nem teljesen és nem mindig igaz. Mindenkire másképp hat az alkohol, nem csak a gátlásokat oldja de sokszor annyira elalélt állapotban vagy, hogy azt se tudod kivel hol mit merre.
2013. okt. 30. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem NE bocsáss meg neki..

"szerinte hülyeség mert ha szeretem2nap után feldultan is meg tudok bocsájtani."

Ő meg ha valóban szeretne nem menne más lányok után.. Szóval azon kellene gondolkoznod hogy vajon tényleg szeretett-e és nem pedig azon hogy megbocsáss neki!! Ő nyilván nem szeret annyira ha más lánnyal/lányokkal csókolózgat... :/

17/F

2013. okt. 30. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!