Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok a párotokat ezért? (lent)
Ha
1. Soha többé nem szeretkezhetne veled, orvosi okból - de attól még kézzel vagy szájjal ki tudna téged elégíteni, ha szeretnéd.
2. Nem feküdne le többé veled, meg sem csókolna, ha nem te kezdeményezed. Nem derülne ki miért, terelne...
1.ez sok mindentől függ,ha úgy érzem ő életem szerelme akkor nem.ha egy "sima" kapcsolat akkor igen
2.igen
# 12-eshez csatlakozom.
Az első esetnél számít, hogy mennyire stabil kapcsolat, mennyire értékes számomra az illető. Tehát ha egyébként nagyon fontos nekem, mint ember, akkor nem hagynám el emiatt.
A második helyzetben pedig már voltam, és elhagytam. A terelés már önmagában egy olyan dolog, amivel nem tudok azonosulni. Ha olyan problémája van, ami közös, akkor igenis elvárom, hogy vonjon be. És egy ilyen helyzetben az önbecsülésem borzalmasan sérült!
1. Nem
2. Igen. Nekem nincs olyan férfira szükségem aki nem törődik velem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!