Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti elhagynátok a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynátok a párotokat ezért? (lent)

Figyelt kérdés

Ha

1. Soha többé nem szeretkezhetne veled, orvosi okból - de attól még kézzel vagy szájjal ki tudna téged elégíteni, ha szeretnéd.

2. Nem feküdne le többé veled, meg sem csókolna, ha nem te kezdeményezed. Nem derülne ki miért, terelne...

2013. okt. 28. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem és Igen
2013. okt. 28. 15:16
 12/16 Pretty_Fighter ***** válasza:

1.ez sok mindentől függ,ha úgy érzem ő életem szerelme akkor nem.ha egy "sima" kapcsolat akkor igen

2.igen

2013. okt. 28. 15:55
 13/16 anonim ***** válasza:

# 12-eshez csatlakozom.

Az első esetnél számít, hogy mennyire stabil kapcsolat, mennyire értékes számomra az illető. Tehát ha egyébként nagyon fontos nekem, mint ember, akkor nem hagynám el emiatt.

A második helyzetben pedig már voltam, és elhagytam. A terelés már önmagában egy olyan dolog, amivel nem tudok azonosulni. Ha olyan problémája van, ami közös, akkor igenis elvárom, hogy vonjon be. És egy ilyen helyzetben az önbecsülésem borzalmasan sérült!

2013. okt. 28. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
válaszolni nemtudok a kérdésre bocsánat, de létezik ilyen orvosi ok a kétkedőknek, létezik olyan nő akinek a szíve olyan gyenge hogy egy orgazmusba belehalna
2013. okt. 28. 16:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen és igen, számomra fontos maga az aktus is.
2013. okt. 28. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:

1. Nem

2. Igen. Nekem nincs olyan férfira szükségem aki nem törődik velem.

27/N

2013. okt. 28. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!