Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány szakított velem, viszont nem tiltottuk egymást közösségi oldalakon, akkor gáz, ha írok neki?
Ha a csaj még az ismerkedős fázisban szakított veled, akkor ne írogass neki, leállított mert időközben rájött, hogy mégsem te kellesz neki.
Ha viszont volt pár közös hónapotok, amikor teljesen bizalmába fogadott (szex is volt), akkor finoman még próbálkoznék a helyedben.
Ez esetben egy kis megalázkodás is simán beleférne, persze nem nagy nyilvánosság előtt, csak a csaj előtt.
Nem mondanám, hogy megalázó (hacsak nem koslatsz utána mint egy pincsi kutya), de elárulod, hogy mi értelme? Ne nekem, hanem magadnak. Írtad, hogy egyoldalú a dolog, mondhatni akkor csak magadat kínzod ezzel és nem adod meg magadnak azt az esélyt, hogy el tudd engedni.
Te nem szeretnél tovább lépni, ha tényleg nyilvánvaló, hogy nem lehet visszacsinálni? Persze tudom, hogy nehéz, de hosszútávon nem hinném, hogy téged szolgálna az, hogy írogatsz neki.
Megértem, ha nem akarod tiltani vagy kitörölni az ismerőseid közül, de talán annyit megtehetsz, hogy a beállításoknál kiiktatod a tőle jövő posztokat, állapotjelentéseket és a chaten is szűröd. Nem azért mert gonosz akarsz lenni, hanem mert nem hinném hogy használna neked, hogy folyton bele botlasz a közösségi oldalon.
Ezzel most nem meg akarom szabni hogy mit csinálj, csak kérlek gondolkozz el rajta, hogy valójában mi lenne neked a jó. Persze ha tisztában vagy a "veszélyekkel" és következményekkel, akkor írj neki nyugodtan.
Én is félek, hogy nem fogok nála soha jobbat találni, de inkább megszakítottam a kapcsolatot, még mielőtt ténylegesen öngyilkos lettem volna.
Az élet nem olyan mint a filmekben. Ha nem szeret, nem vonzódik hozzád, sose fog szeretni. És igazából neki is biztos kínos, hogy még írogatsz neki.
Nem újrakezdési célból írok neki, csak semleges dolgokról.. meg csak ritkán.
Egyébként még ismerkedési fázisban történt úgymond, de nekem így is sokat jelentett..
Olyan csajt, aki ismerkedési fázisban rakott ki nem illik zargatnod.
Normális értékrendű szingli csaj is tucatnyi sráccal randizhat egy év alatt, és akivel többet nem kíván találkozni, az nyilván nem jött be neki, nem akarja hogy az ilyen srác továbbra is rajta csüngjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!