Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkereső oldalakon jelentős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkereső oldalakon jelentősen több fiu regisztrálja magát mint lány. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

A páratlan.hu -n pl 2-szer annyian vagyunk fiuk. Mit gondoltok miért van ez így?

A válaszadó íra oda a nemét és korát is.

Köszi. 28/F

2009. júl. 5. 12:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mert a nők nem nagyon szeretnek neten ismerkedni(vagyis én nem, és soha nem tenném) elég veszélyes tud lenni..

17L

2009. júl. 5. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Egy párkapcsolatban a férfinek kell meghódítani a nőt!A nőnek egyszerűen csak magát kell adnia, a nők gyorsan elkelnek!
2009. júl. 5. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
a sok pedooo :)
2009. júl. 5. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem: ez azert van, mert nagyon sok elkeseredett pasi van, aki nem talal csajt alkalmi kapcsolatra sem, es ha felregisztral veletlenul egy noi egyed, azonnal 20an raugranak, hogy "Szia, szex?". Szerintem egy no, akarmilyen igenytelen, elobb talal maganak valakit arra, amire, mint egy ferfi (ezt a kornyezetemben tapasztaltam, kollegista voltam, es voltak ilyen szuletesi rendellenesseges, ertelmi fogyatekos lanyok a szinten, akiket rendszeresen megizelte valaki, es aztan mentek abortuszra), ezert nincs szuksege arra, hogy ilyen oldalakra regisztraljon. Persze vannak igen elkeseredett peldanyok, vagy olyanok, akik parkapcsolatban vannak, es diszkretebben akarnak kitekingetni. En egyszer regisztraltam ilyen oldalra, es megallapitottam, hogy az ottani felhozatalhoz kepest kifejezetten szepsegkiralyno vagyok. Az osszes jo no, akit tarskeresos oldalon lattam, valamit reklamozott.

22/L

2009. júl. 5. 12:54
 5/13 A kérdező kommentje:
"a sok pedooo" ezt hogy érted?
2009. júl. 5. 12:55
 6/13 anonim ***** válasza:
A pasik elvárása sokkal nagyobb, mint a lányoké, nekik több szex kell és lusták keresgélni. Hamar kétségbe-esnek nagy nőhiányukban, ezért gyorsan levadásznak valakit társkeresőn, aztán mehet. Ilyen pasival pedig nem érdemes kezdeni, mert a lusta, ágyból-ágyba járós fajta, ami egyszerűen szánalmas.
2009. júl. 5. 13:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Esetleg azért, mert több pasi akar ott párt keresni, mint csaj? :D
2009. júl. 5. 13:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem én írtam a kommentárt, de a sok pedo szerintem arra vonatkozott, hogy vannak ilyen 30-40 évesek, akik 14-16 éves hozzájuk képest kislányoknak írnak... és akarnak ismerkedni velük... Sok ilyen van. Elég gáz... Bár úgyis csak azt akarják az ilyenek, hogy széttegyük a lábunkat.

16/L Honey

2009. júl. 5. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézz el a nők lapjára: ott fordított az arány. Mindenhol máshol tényleg kétszer annyi férfi van, mint nő.
2009. júl. 5. 13:20
 10/13 A kérdező kommentje:
"Esetleg azért, mert több pasi akar ott párt keresni, mint csaj?" Ez szerintem egyértelmű, a kérdésem pont arra irányúlt, hogy miértvan ez így?
2009. júl. 5. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!