Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkereső oldalakon jelentősen több fiu regisztrálja magát mint lány. Mi ennek az oka?
A páratlan.hu -n pl 2-szer annyian vagyunk fiuk. Mit gondoltok miért van ez így?
A válaszadó íra oda a nemét és korát is.
Köszi. 28/F
én irtam a pedosat..és honey-nak igaza van. tapasztalatbol mondom
regiztünk bnőmmel poénbol myvip randira én ki is irtam h ez mekkora baromság és hagyanak és azota csomo pasi felvett msn-re és irták h tali? mondom nem. erre ők: azért egy könnyű szex belefér.. na ezért mondom:)
15/L
"Egy párkapcsolatban a férfinek kell meghódítani a nőt!A nőnek egyszerűen csak magát kell adnia, a nők gyorsan elkelnek!"
Bloá.. Há.. nyok..
Öregem, neked olyan begyepesedett mohaszagod van, szerintem az utolsó keresztesháború óta nem mosakodtál.
21F
Vegyük már észre, hogy megtörtént az emancipáció, meg az ilyenek.
Egyrészt: kevesebb nő használja az internetet. Ez a férfi:nő arány a fiatalabb korosztálynál kezd kiegyenlítődni.
A nők könnyebben találnak kapcsolatokat, mert a férfiak sokkal sex-drivenebbek, kezdeményezőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!