Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mikor jöhet új kapcsolat?
Én már láttam példát arra, hogy egy csaj pont akkor kezdett új kapcsolatban, miután dobta a régit, a régi szeme láttára.
...
2 percet sem muszáj várni
...
Nincs időhöz kötve,akkor jösz össze valakivel,amikor úgy érzed,hogy készen állsz egy új kapcsolatra, ne érdekeljen mások véleménye. Biztos lesznek akik nem nézik majd jó szemmel, de azokkal nem kell foglalkoznod. A lényeg,hogy Te boldog legyél!!
Én mikor szakítottam a barátommal(akivel majdnem 5 évig voltam együtt), 2 hét múlva már össze is jöttem egy másik sráccal(már előtte is jóban voltunk), azóta is együtt vagyunk és nem bántam meg!!
És még a nők állítják magukról,hogy nem önzőek!
Nem a fenét!
Öntörvényű ösztönlények vagytok, és ezt most nem mossátok le magatokról úgy sem.
Na csá pics!
(nem kérek válaszokat nőktől ,hogy a férfiak mennyire szemetek,meg miket művelnek stb, sőt arra kérem férfitársaimat,hogy a rám írt válaszokat nőktől figyelembe se vegyék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!