Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyes emberek itt sírnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes emberek itt sírnak az oldalon, hogy hazudik nekik a párjuk vagy nem bíznak benn. Miért nem szakítanak?

Figyelt kérdés

Itt idegeskednek,hogy nem mondanak igazat nekik.Vagy féltékeny stb..

Egyszerűen miért nem rakják ki?

Én példám az,hogy a volt barátnőm egyszerűen nem hitte el,hogy sokat dolgozok.Hisztizett én meg egyszerűen szakítottam.Hiába volt szerelem.Ha nem bízik meg bennem.Egyesek miért nem tudják meghozni ezt a döntést?

2013. okt. 5. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A barátnőd nem egy katona.. O_o
2013. okt. 5. 14:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem katona.Viszont bízhatna.Hiába törtem magam,bizonyítottam.De mind hiába.Akkor minek legyek vele?Ha nem bízik bennem?Ez csak szüli a problémákat.
2013. okt. 5. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert túl jóképű a pasijuk ahhoz, h kidobják.
2013. okt. 5. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Én 6 hónap után dobtam ki a legutolsó barátnőmet pont a bizalmatlanság miatt. Ő mindig flörtölt bulikban más férfiakkal, sosem kértem számon rajta, de ha én leálltam az utcán az egyik volt osztálytárslánnyal pár percre, akkor jó nagy hisztit csapott, ráadásul elhíresztelte rólam, hogy megcsalom. Hülye papucs aki ezt bírná idegekkel..
2013. okt. 5. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!