Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem beszélni? Miért hazudik?
Figyelt kérdés
a barátomról szó, van amikor jól megvagyunk de gyakran csinál olyat mint most, az az hogy talizunk és másnapra meg benyögi hogy "nemtud lenni fb-n" nem indokolta meg hogy miért rákérdezni meg már nem ismerek mert egyből az lenne hogy én vagyok a rossz mert nem hiszek neki bla bla.. persze meg is érteném ha télleg elromlott volna a telóján az fb vagy valami de attól még talit megdumálhatnánk mert már 1 hete úgy beszélünk h max 1 szót ír, semmi hogy találkozzunk vagy valami.. a másik meg hogy fent van fb-n (tehát hazudott hogy nem tud feljönni) csak rejtve van.. a telóm jelzi mert a neve melett kiírja az üzibe h 'jelenleg elérhető' még ha nincs is ott a zöld pötty.. vagy hogy elérhető xy órája. mégse ír, else olvassa.. ezért nem értem..gyakran szokott csinálni ilyet, van amikor meg jól vagyunk, de az utóbbi időben nem is veszekedtünk (régen erre fogta hogy azért nem akar feljönni mert mindig csak veszekedünk) de mostanába nem is veszekedtünk meg semmi és nem értem miért csinálja ezt..nem is bántottam meg semmivel, meg nem csináltam semmi rosszat2013. júl. 14. 21:07
1/3 anonim válasza:
Lassan eljutunk oda, hogy a párkapcsolat alapfeltétele legyen, hogy együtt éltek.
Facebook nem párkapcsolatra való!
2/3 A kérdező kommentje:
nem is facebookról van szó..az nem is érdekelne..
csak legalább találkozna velem, vagy hívna el..
2013. júl. 14. 21:15
3/3 anonim válasza:
hát szerintem beszéld meg vele..mond hogy ezt így nem érted...nekem is szokott lenni úgy hogy a barátomnál nincsen zöld pötty de ott van, hogy elérhető..eddig nem tudtam, hogy akkor az azt jelenti hogy fenn van csak rejtve...szóval szerintem ha már annyira érett a kapcsolat, hogy ezt megtudjátok beszélni, akkor szerintem az lenne a leghelyesebb! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!