Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki utálja az exét?
Én politikailag is a korrekt elvet követem ebben.
Mindenkit egyformán utálok.
2013. okt. 3. 22:58
2013. okt. 3. 22:59
13/20 A kérdező kommentje:
Hm, priviben megírhatnád. Hogy vert át? Anyagilag? Vagy mi? De, ha nem szeretett, akkor hogy vett rajta az élet revansot, valaki más őt is átverte? Nem muszáj persze válaszolnod, de itt úgyis névtelenek vagyunk.
14/20 anonim válasza:
Nálam mind3 exem leírta magát, bár én nő vagyok. :)
2013. okt. 3. 23:22
13 Az interneten senki nem névtelen, még akkor sem, ha a képernyőn úgy is tűnik:)
Lényegtelen már, a sors megfizetett neki értem. Amiben én voltam hunyó azért én elnézést kértem tőle, igaz majd 15 év után, de megtettem:D
2013. okt. 3. 23:26
16/20 anonim válasza:
Amitől megutáltam:
-Nagyrészt azzal szakítottak hogy már nem szeretlek (3 hét után -.-")
-Szakítottunk aztán újra összejöttünk de a 2. kapcsolatkezdésnél azt mondta hogy nem tudott rám semmi rosszat mondani közben másoktól megtudtam hogy igen csak szépen oltogatott az a suttyó
-Amikor szakított azt mondta legyünk barátok másnapra letiltott facebook-ról
Napestig sorolhatnám amiért utálom az összes exemet...
19/F
2013. okt. 4. 00:22
Miért kellene utálji? Ennyi volt, nem megy, pont.
2013. okt. 4. 08:07
Az első exemet én is utálom olyannyira,hogy látni sem akarom soha többé.
szerencsére vagyunk is olyan távolságban egymástól ,hogy ez így is legyen.
nő létére egy szemét tetű,de a sors sem maradt adósa neki
2013. okt. 6. 15:55
Öreg csóka vagyok, és sohasem a cölibátusról voltam híres. Sokakat elhagytam, és engem is elhagytak páran. Nem utálom egyiket sem. Ideig-óráig az életem részei voltak, és én igyekeztem békében elszakadni tőlük. Volt, aki csúnyán elbánt velem, és bár nem vagyok rá büszke, én is sok sebet ejtettem. Az ember általában azt teszi, amit adott pillanatban az ő szemszögéből a leghelyesebbnek tart. Ez viszont nem tetszhet mindenkinek, néha óhatatlanul beleköpünk másnak a levesébe, és a miénkbe is beleköpnek, mégha nem is szándékosan. Ezért utáljak bárkit is? Badarság lenne.
2013. okt. 15. 13:28
20/20 A kérdező kommentje:
Igazából én sem utálom, arra gondoltam, hogy talán ő utálhat. Bár szerintem már nem gondol rám. Azért kíváncsi lennék, hogy vajon most mi van vele, de szerintem többet az életben nem találkozunk, legalábbis én biztos nem keresem fel.
Kapcsolódó kérdések: