Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfeledtetni vele az Exét?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, nekem Ő az első! De neki előttem volt egy 1,5 éves kapcsolata. A lényeg röviden, hogy a srác megalázta, ordítozott vele, szexuálisan is kihasználta! Szexuális kihasználás alatt azt értem, hogy kényszerítette az orálszexre és az análszexre! Hozzáteszem, az orálszexet nemiszerv mosás nélkül, az análszexet pedig mindenféle sikosító nélkül! Ez nagyon nagy lelki trauma a barátnőmnek! Már lassan 6 hónapja, hogy nincsenek együtt de ha valahogy szóba kerül (igyekszem kerülni) mindíg látom, hogy könnybe lábad a szeme! Mit tegyek, hogyan tudom feledtetni vele? Ha lenne valaki aki meghalgatna kicsit hosszabban, azt megköszönném!2013. aug. 29. 22:50
1/2 anonim válasza:
Nekem írhatsz. Hány évesek vagytok?
2/2 anonim válasza:
Ezt csak az idő tudja elfeledteti sztem,de hogy tud egy srác rákényszeríteni egy csajra hogy szopja le már bocsi?
Ha a csaj nem akarja de a srác rákényszeríti,akkor én a csajok helyében leharapnám a farkukat.Nem így lenne logikus? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!