Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szakított velem? 18/L
A barátomnak én mondtam, ha szakítani akar majd, nyugodtan mondja meg, ne azért ne szakítson, mert sajnál vagy ilyesmi, engem nem viselnek meg az ilyen dolgok...
Ennek ellenére nem szakított és nem akart (pedig tudtam h nem szeret) és mikor később mondtam neki, hogy szakítsunk, akkor mondta h, "Ha így látod jónak."
Nem értem, hogy ő miért nem volt képes szakítani velem és minek akarta húzni az időt...
"A barátomnak én mondtam, ha szakítani akar majd, nyugodtan mondja meg"
Hát kissé te is fura vagy, de a barátod is.
1-es. Ezt azért mondtam neki, hogy ne legyen az a későbbikeben, hogy ő már szakítani akarna velem, de nem mer vagy ilyesmi...mert azért van ilyenre példa, hogy sajnálja kidobni aze egyik fél a másikat...
És akkor meg már minek húznák egy más idejÉt, ha nem akar velemlenni?!
Előbb utóbb meg nyílván szakítanánk :D
De kb. biztos, hogy akart, mert az egyik haverja mondta nekem, hogy ezt mondta neki miután szakítottam vele h "Szingli vagyok mehetünk bulizni.."
Azért nyílván nem ezt mondta volna, ha ő nem akar :D
Ami nekem nem lett volna baj, ha szakít velem csak nem értem miért nem tette meg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!