Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Szerintetek szakított velem vagy mi ez most?

Figyelt kérdés
sziasztok. már lassan 7 hónapja együttvagyunk a barátommal. mindigis megbíztunk egymásban. nekem az első kapcsolatom.szeretem is őt nagyon.elnem bírnám képzelni magam mással! most sulit váltottam és az új osztály meg új ismerősök szivesen megismernének és ennek örülök is. valóban jól esik amikor írnak nekem meg ilyenek, de ez nem tetszik a barátomnak. tudja a jelszavam. és látta hogy sok fiúval beszélek fb-n. és aztmondta hogy nem gondolta volna ezt róla, és óriásit csalódott. PEDIG SEMMI OLYAT NEM ÍRTAM AMIT NEM KELLETT VOLNA!! télleg csak baráti, ismerkedő beszélgetés volt mindegyik fiúval és lányokkal is szal nem is értem én ezt. most mit csináljak? (bocsi a helyesírás miatt. tudok helyesen írni de már megszoktam ezt)!
2013. szept. 11. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hé, a bankkártyás PIN kódodat is megadod mindenkinek? Mert ha van rajta pénz, akkor én örülnék annak a jelszónak. :D

Minek adtad meg neki a jelszavadat a saját fiókodhoz???

2013. szept. 11. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szakított veled, szerintem azt írta, hogy csalódott benned. Szerintem ne dumálj olyan naagy rendszerességgel más pasikkal, valamint fogadtatsd el a barátoddal, hogy nem ő lesz az egyetlen srác, akivel beszélni fogsz a jövőben és ha ezt nem képes megérteni, akkor mehet is... mert senkit nem lehet kalitkába zárni. Másrészről ne lesegesse a facebookodat mert BUNKÓSÁG! Szal te is csalódhatnál benne...
2013. szept. 11. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

1. Barátod miért tudja a FB jelszavada?

2. Ha tudja is, miért néz bele?

3. Hülye vagy? Ez egy féltékeny birtoklási mániás idióta, tedd ki, találsz jobbat az új suliban.

2013. szept. 11. 11:07
 4/4 A kérdező kommentje:
nem mert szeretem! nem szeretném elveszíteni! biztosan nem! hát tudja mert bízok benne. nem hinném hogy baj hogy elmondtam neki. de köszi mindenkinek :)
2013. szept. 11. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!