Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek miért mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondja nekem ezeket a barátom?

Figyelt kérdés

Közölte, ha elmegyek most hozzájuk, innentől kezdve alkalmazkodnom kell hozzá, az lesz amit ő akar, mert kicsit ellentétek vagyunk, én szeretek lustálkodni ő meg folyton sportolna..vagy ha nem ez lesz, ne is menjek hozzá, ha velem van folyton lefárad, és úgy érzi, hogy neki ez rossz. Mármint mi a rossz? A kapcsolatunk? :( Ez még szerelem szerintetek a részéről? (Amúgy 3 éve járunk, és a kapcsolatban én vagyok aki mindent megtesz a másikért és mindig ott vagyok neki.. ő meg csomószor bánt. :(

Teljesen összeomlottam, hogy ez most a szakítás előjele lehet? Most mit csináljak? Adjak neki teret, ne is találkozzak vele egy ideig? Én tényleg nagyon szeretem őt, ő meg sokszor bánt :( Vagy ha így gondolkozik,hogy nem csinálhatja azt amit akar, akkor minek van kapcsolata?

23 L, ő meg 28 fiú

2013. aug. 27. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan arra utal, hogy nem felelsz így meg neki. Amit mond, az jelenthet arrogáns, beképzelt uralkodási vágyat, vagy pusztán annyit, hogy sajátos módon akar a lustaságból kirugdosni.
2013. aug. 27. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért van veled mert jobb egy lukba üriteni, mint csak ugy kiverni.
2013. aug. 27. 09:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő: Köszönöm, de ez ki van zárva.. hiszen már hetente 1x max 2x. tudunk találkozni, így szex se nagyon van
2013. aug. 27. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha bánt, és így gondolkozik az egészről, hogy az van amit ő akar... én hagynám az egészet. Bántson mást és uralkodjon máson.
2013. aug. 27. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
az elsőhöz még anyit tennék hozzá,h lehet azt akarja elérni,h te szakíts... .....
2013. aug. 27. 09:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy máskor is volt már ilyen, utána meg mindig elmondja, hogy a saját élete miatt volt, mert depressziós (nem megy neki a suli), aztán a nyakamba borul, hogy mennyire szeret.. de akkor se kéne szerintem így beszélni ez nem normális :(
2013. aug. 27. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy neked szükséged van a lustálkodásra, úgy neki a sportolásra. Az szokott a legnagyobb baj lenni egy kapcsolatban, ha állandóan együtt vagytok és nincs olyan, hogy egyedül lennétek, amikor tényleg azt csinálsz amit akarsz. Nem veszed észre azt, hogy pont annyira rossz neked az, hogy ha hozzá kell alkalmazkodnod, mint az, ha neki kéne hozzád. Így meg is tudod érteni, hogy miért mondta ezt.
2013. aug. 27. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!