Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért a jó dolgokat taszítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leviair kérdése:

Miért a jó dolgokat taszítják el maguktól?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég két különböző baráti társaságomban hasonló dolog játszódott le. Adott volt egy-egy pár. Megvoltak, jól voltak, aztán a hölgyeménynek gondjai adódtak: munkahely, iskola...

A lány fáradt, kimerült, stresszes volt, az egyetlen jó, kellemes dolgot a párja jelentette neki. Segítette amibe tudta, támogatta.

Végül mind két esetben a lány szakított, aki éppen élete hullámvölgyeinek mélypontján volt...

Közös barátokkal megpróbáltuk megfejteni a dolgot, nem igazán sikerült. Aztán jött az, hogy ha teljesen függetlenül kétszer is előfordult ilyen az ismeretségben, gondoltuk ez valamiért kiterjeszthető, általánosítható további kapcsolatokra.

Mivel mi nem voltunk benne, nem tudjuk, mi játszódik le ilyenkor, így talán választ kapunk valakitől, aki már szembetalálta magát eme szituációval.

Köszönöm! :)

2013. aug. 21. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért foglalkozol mások dolgával?:D
2013. aug. 21. 17:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert nincs is annál jobb, mint mások dolgaival foglalkozni! :)
2013. aug. 21. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha neked erre van energiád.. akkor hajrá..
2013. aug. 21. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Egyszerű ... Mert a legtöbb nő nem racionális, hanem inkább ösztön lény. Feltudnák sorolni egy lista értelmetlen idegesítő szokást a nőkről, ami se nekik se nekünk férfiaknak nem jó. Megtudjuk bármelyiket magyarázni? Nem.

Leszögezném ezzel egy nő sem akartam megsérteni és tisztelem a nőket, de sajna vagy nem sajna ez így van. Szerintem ők sem tudják hogy mi az ami nekik jó lenne, és bejön egy ilyen pánik bennük mikor nem tudnak tisztán gondolkodni(hiszti).

Aztán lehet hogy miután hülyeséget csináltak önbecsülésből nem mennek vissza. Mert nem lehet "megalázkodni" akkor sem ha ő volt a hibás. Mivel ők maguk basszák el az életüket, egy idő után már nem érdekel mikor sokadjára is eljátszották ezt. Tudod én tipikus "papucs" férfi voltam, ez annyit tesz hogy tényleg mindent próbáltam megtenni amitől boldogabb lesz, mindenre ugrottam stb. és ezt szépen ki is használták.

Viszont most már sz*rok rájuk, mert rájöttem, nem én b*szok rá hanem ők. Sokszor hagytak el zűrös helyzetben és kötöttek ki olyan mellett, akik még meg is verték e mellé, vagy megcsalták, és tudod mit? Meg is érdemlik.

Na meg hozzátartozik hogy 21. szd. van, most az a menő ha bunkó tapló tirpák van és minél nagyobb a pofád annál hatalmasabb a sikered. :)

2013. aug. 21. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, te mennyire el vagy tévedve..... nem tudom ki az az épeszű nő, aki a bunkókra bukik....
2013. aug. 21. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:
ne tudd meg mennyien..
2013. aug. 21. 17:56
 7/11 viktor123456 ***** válasza:

A kérdés vizsgálatához kellene személyiségrajz a lányokról és a párjukról.

Én is szeretek utána járni a miérteknek.

2013. aug. 21. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5-ös. Le se tudnám írni azt a temérdek példát ami bizonyítja. Engem is és több ismerősömet is gond nélkül eldobták olyan lányok akikért tényleg megtettek mindent, törődtek velük, és olyan fiúkhoz futottak, akik meg megcsalták őket, verekedtek, drogoztak, ahogy írtam még a lányra is kezet emelt olyan is volt, arról hogy hány csalta meg ezer példát tudnék sorolni. Ezt nem csak úgy kitalálom. Ez tény, ezt a világot éljük. Szerencsére most megtaláltam azt a lányt aki tud értékelni, és én is összeteszem két kezem érte. Ergo vannak kivételek persze, azt sem mondanám hogy olyan kevesen. De legalább ennyi csaj bukik a bunkó férfiakra. Fától az erdőt.
2013. aug. 21. 18:00
 9/11 anonim válasza:
4-es, szívemből szóltál, szép beszéd és milyen igaz!
2013. aug. 21. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:
engem is sokan becsaptak, megfenyegettek, stb.. mégse mondom azt h minden pasi hülye, mert rendelkezek annyi intelligenciával, h belátom, h nem kell igy általánositgatni..
2013. aug. 21. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!