Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért suab meg ennyire dolgokat?
Figyelt kérdés
A barátommal együtt élünk,én 23 éves vagyok,ő 36. Nagyon szeretjük egymást,csak vannak számomra érthetetlen dolgai...pl: akartam műszempillát rakatni és nem engedte,mert szerinte az undorító. Ha sminkelem magam azért is szól. Miért csinálja ezt?2013. aug. 14. 14:14
1/2 anonim válasza:
IJ, drágám!
Nagy a korkülönbség, nem egyenlő partnerként tekint rád, hanem basáskodik feletted.
Persze ez korkülönbség nélkül is előfordulhat illetve nagy korkülönbség mellett is lehet normális, (viszonylag) egyenrangú két fél egy kapcsolatban, de gyakoribb, hogy olyan helyzet alakul ki, mint nálatok.
2/2 anonim válasza:
Mert szereti a természetes szépséged. Én is szkotam szólni a barátnőmnek, hogy ne sminkeljen sokat. Az alapozót nem szeretem, de az, hogy ki van rúzsozva a szája sötét vörösre+a vörös haja nagyon bejön :)
A műszempilla szerintem nem szép dolog. 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!