Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyikőnk látja jól a dolgokat?
Van egy barátnőm, akinek az előző és a mostani kapcsolata is olyan, hogy mindenki ezt irigyli folyton. Mindkét barátja olyan, amiről minden lány álmodozik, és fülig szerelmesek belé.
Ezzel szemben a barátnőm sokszor panaszkodik a barátjára jelentéktelen apróságok miatt, és állandó lelki válságban van, hogy talán mégse szereti őt eléggé.
Én ilyenkor próbálom helyretenni, hogy inkább értékelnie kéne, hogy itt van egy ilyen kivételes férfi (már az előző barátja is ilyen volt, ott is azt gondoltam, hogy több ilyet már sose talál...), aki rajongva szereti, azt nézi, hogy mi a jó neki és tényleg a lelkét is kiteszi, hogy boldoggá tegye.
Ő meg ilyenkor csak annyit mond, hogy én ezt nem érthetem, és ő attól még rosszul érzi magát, és nem vigasztalja az, hogyha másnak rosszabb.
Szerintem nagyon el van szállva és nem is értékeli, hogy milyen jó dolga van. Másoknak barátja sincs, vagy ha épp van a legtöbb pasi csak kihasználja a barátnőjét, átveri... ő meg...
és szerintem ő fog ebből rosszul kijönni, mert a barátja olyan srác, aki gyakorlatilag bárkit megkaphatna.
Szerintem meg ne üsd bele magad más életébe.
Az ő pasija és nem a tiéd. Azaz ő biztosan jobban ismeri nálad és biztosan oka van arra, hogy nem boldog vele. Igen nagy tévedés azt hinni, hogy tudjuk, mi zajlik a színfalak mögött. Ha csak nem egy háztartásban életek mind a hárman, akkor nem lehetsz biztos benne, hogy szívét lelkét kiteszi érte stb. A bunkó – ne adj’ Isten bántalmazó – férfiak többnyire teljesen normálisnak tűnő, és sokak által irigyelt emberek, a társadalom megbecsült tagjai. De a négy fal között…
Más nézőpontból pedig: attól, hogy jó pasi, és jól néz ki stb. még nem feltétlenül alakul ki a szerelem. Ha nincs szerelem, akkor pedig nem lesz vele boldog akkor sem, ha a csillagot hozza le neki az égről.
Elsővel értek egyet. Nem vagyunk egyformák. Lehet neki keményebb kezű pasi kellene, nem ilyen kedveskedős.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!