Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit fog lépni ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit fog lépni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt 3 hete és már az elején nagyon jó volt vele minden. Csak kiderült idő közben hogy barátja van akivel elég rossz a viszonyuk úgy általában és velem sokkal jobb volt együtt lenni addig. Úgy volt hogy amíg én elutazom 3 napra addig szakít vele de nem sikerült a fiú vissza sírta magát :( A lány nagyon elbizonytalanodott hisz mégis csak rövid ideje ismer de mégis sokkal jobb volt velem. Én személyesen megmondtam neki hogy ne keressen, csak ha már vége van a barátjával addig úgyis felesleges... 2 embert nem szerethet

Ő szeretett volna találkozni annak ellenére hogy a barátjával maradt nem tudom mit akart tőlem . De ha tényleg minden szempontból jobb velem és a barátja egy s**gfej ! Akkor mit gondoltok, mennyi az esélye hogy a közeljövőben otthagyja?

18F

2013. aug. 21. 13:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz sosem az 1. de erre úgyis a saját károdon jössz majd rá. Lehet, hogy a mostani pasiját már nem szereti, de akkor is vele kötik össze az emlékek stb. Téged meg alig ismer. Arra jó vagy neki, hogy amit a pasijától akár csak ideiglenesen nem kap meg, azt tőled megkapja, hisz csak csettintenie kell és te már ugrasz is neki, az rögtön látszik. De ha te a vesztedbe akarsz rohanni csak tessék.

Amúgy elárulom, hogy max akkor lehetnél nála 1., ha a pasija kidobná és akkor jól jönnél "vigasztalónak", de még ez sem az az igazi "1." lenne, sőt az is lehet, h kis idő múlva újra otthagyna a mostani pasija miatt.

2013. aug. 21. 13:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért mondod, hogy a vesztembe rohanok mikor pont mondtam, hogy én voltam az aki megszakított vele minden kapcsolatot... had főjön magában... csak nehéz és egy szenvedés. De így gondolom én is ahogy te.. ha most szakítana, utána úgyis szar lenne neki hónapokig is akár hiába vagyok ott neki... de akkor úgy úgy értékeld át a kérdést ahogy mondtam: már nem vagyok ott neki, arra, amit a mostani barátja nem ad meg... így is vele marad szerinted? vagy őszintén, így hogy fogja érezni magát? nem lesz benne egy érzés hogy de jó volt velem, sőt sokkal jobb.. mint ezek az emlékek?
2013. aug. 21. 13:36
 13/23 anonim ***** válasza:

Hát úgy mindenképp több esélyed van, ha nem rohansz utána és lesed minden kívánságát, sőt éreztetned kell vele, hogy nem vagy a "bábja", amit kedvére ugráltathat, mert akkor borítékolhatom neked az örök 2. azaz 'kihasznált' szerepet. De annyit tanácsolhatok, hogy olyan lánnyal ne kezdj, aki nemrég szakított vagy még együtt van a barátjával, de arra hivatkozik, hogy már rossz a kapcsolatuk, és folyton ígérgeti, hogy szakít vele de aztán mindenféle kifogással mégis vele marad. Az ilyenek sosem hagyják el a barátjukat, az ígéreteik is csak üres szavak, amikkel csak téged hiteget, és ahogy már előttem írták, ezzel tart téged talonban.

Ha mostantól tényleg nem keresed, akkor lehet a legtöbb esélyed, de akkor se ugorj egyből, ha esetleg azzal áll elő, hogy szakított a pasijával, mivel jó eséllyel csak veled akar vigasztalódni.

2013. aug. 21. 13:42
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Pont ezt a taktikát akartam alkalmazni... Tehát bárhogy nézem, nekem szar lesz. Max. mikor már kiheverte, de hát ehhez hónapok kellenek.
2013. aug. 21. 14:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Én egy hónapot adnék neki,addig nem keresném,akármennyire is nehéz.Ha tényleg szeretnéd ezt a lányt,akkor ki kell bírnod.Még mindig "könnyebb",mint örök másodiknak lenni.
2013. aug. 21. 14:40
 16/23 A kérdező kommentje:
Várok, amíg kell... De 1 hónap alatt mégis mi változik meg benne? Ha nem keresem már többé, tényleg ennyire fogja fúrni az oldalát? Nem csak egyéjszakás voltam neki, tényleg olyan volt mintha egymásnak teremtettek volna.
2013. aug. 21. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatból mondom,voltam ilyen helyzetben.Az én kezemben volt a döntés.
2013. aug. 21. 15:05
 18/23 Pendulum92 ***** válasza:

Amúgy már az egy rossz jel, hogy veled kavargat, miközben van pasija. Jó, hogy megvárod, amíg szakít, de így amikor esetleg veled lesz, mással fog simán kavarni. Nem tudom, ezt hogy értékelnéd majd.

Általában az emberek nem szeretik feladni a biztost. Márpedig a barátja egy biztos pont az életében, téged még alig ismer. Biztos, hogy jól érzi magát veled, húz arra is a szíve, de azért ott van még a pasija... Sajnálja-sajnálja, de azért még elég erősen kötődhet hozzá érzelmileg is, meg ugye ez neki egy biztos pont.

Legjobb tényleg az, hogy vársz 3-4 hetet, és megnézed mit tesz. Ha még akkor is veled akar lenni, de még a pasijával van, ne fogadj el semmilyen indokot, hogy miért nem szakított még. Ha szakít is pár hónap múlva, biztos nem vagy elég fontos neki, csak pótléknak tartott!

2013. aug. 21. 15:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Az,hogy van pasija,és közben mással kavar,nem biztos,hogy a következővel is megfogja tenni.Én sem tettem.
2013. aug. 21. 15:46
 20/23 anonim ***** válasza:
81%-os, neked könyvet kéne írnod. lenne rá igény. kérdező komolyan fogadd meg, amiket írt.
2013. aug. 21. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!