Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy ne veszítsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne veszítsem el a barátnőm?

Figyelt kérdés
Már fél éve együtt vagyunk, ő 16, én 17 vagyok. Részemről első szerelem, neki volt egy előttem, de mikor a lány 15 lett, szakítottak. Eleinte jól indult minden, de egyre inkább ellaposodott. Egyre kevesebbet beszélgetünk, és akkor is csak felszínesen, mélyebb beszédtémába nem tudom bevonni. Pedig téma is lenne. Ezenkívül van egy srác, aki folyamatosan próbálkozik nála, beszéltem már vele, de semmi hatása. A barátnőm pedig egyre gyakrabban mondja le a programokat, hogy nem ér rá, nem engedik, beteg stb... Nagyon megvisel a dolog, és félek, hogy elveszítem, ha megtörténne, beleroppannék. Mit tegyek?

2013. aug. 20. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Ragaszd magadhoz rohadt erős pillanatragasztóval.
2013. aug. 20. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
udvarolj neki, lepd meg apró dolgokkal
2013. aug. 20. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű: Ne legyen lukas a zsebed, ha az, könnyebb elveszteni.
2013. aug. 20. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
De az mindenképp elég szánalmas, hogy ennyire függsz tőle...
2013. aug. 20. 21:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem éppen vagyok sóher. Meglepem csokival, rózsával, elviszem moziba, vacsizni stb...
2013. aug. 20. 21:21
 6/7 A kérdező kommentje:
És sajnálom, ha szánalmasnak tartod a ragaszkodást. Nem lehet mindenki érzéketlen.
2013. aug. 20. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év elég hosszú idő, és lásd be fiatalok vagytok még, előttetek az élet. Szerintem ezt a kapcsolatot nagyon nehéz lesz újra felemelni, főleg ha a lány, már most nem keres és mondja le a programokat is sorjában. Én leülnék vele beszélgetni egy komolyat. Ülj le vele szemben, és mondd el neki ezeket a dolgokat amiket ide leírtál. Ha látod, hogy semmi értelme akkor lehet, hogy jobb nektek külön. Mindennek az alapja az, hogy egymással nyitottan tudjatok beszélni, tudjatok együtt bolondozni és nevetni:)Sok sikert! 21/l
2013. aug. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!