Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?
Szóval van egy barátnőm akit nagyon szeretek és nagyon jól kijövünk van amikor nagyon összeveszünk de mindig az a vége hogy szeretlek...és én nem szeretném elveszíten igaz nem volt 2-nél több barátnőm de nekem ő az igazi..soha de soha nem csapott még be 9 hónap alatt...a bajom az, hogy 15éves és ugye ennyi idősen csak nem kérhetem meg a kezét meg hát én is csak 16 vagyok...:/
mi a hosszú/örök kapcsolat titka?
Legyetek sokat együtt,csináljatok programokat pl.: strandolás,piknik,túrázás,állatkertezés,séta a városban vagy tó/folyó mellett. Nézzetek meg egy filmet 2en egy sötét szobában és bújjatok össze. Menjetek el a Balatonra sátorozni. Próbáld meg lenyelni amit mond/csinál és ha rosszul esik. Vagy mondj neki te is olyat ami neki esik rosszul(de csak viccesen) . Ne veszekedjetek annyit. Remélem segíthettem.
13/L
"Legyetek sokat együtt"
Na pont hogy ez nem, mivel megunják egymást.
Egy héten 2-3x találkozzatok vidd el sétálni, moziba, strandra, fagyizni, állatkertbe, vidámparkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!