Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Külföldre utazással nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldre utazással nem lehet tovább vinni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy pár hónapos kapcsolatom, szerelmesek vagyunk mindketten de nekem nemsokára 3 hónapos külföldi munkám lesz, hazajönni nem tudok illetve ő se ki hozzám. Teljesen az internetes szöveges és hanghívásos kommunikációra leszünk utalva. Namost ez már kiderült, hogy ebben nagyon rosszak vagyunk, ha személyesen nem találkozunk napokig ,csak virtuálisan az mindig konfliktust szül, annyira nem tudunk jól kommunikálni arc és hangsúly nélkül, teljesen félreérthetőek lesznek a kis apróságok.

Sajnos biztos vagyok benne, hogy nem húzzuk ki egymás nélkül a 3 hónapot ha nem látjuk egymást. A kérdésem inkább arra irányul, hogy mindezeket mérlegelve és tudva előre véget vetnétek a kapcsolatnak személyesen, átbeszélve, megindokolva, vagy majd ha tényleg nem működik akkor sokezer km távolságból írásban, skypon indulatosan személytelenül szakítanátok?

2013. aug. 16. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
szüneteltessétek. és ha haza értél,ugy érzitek folytatjátok,ha nem akkor nem.:)
2013. aug. 16. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
3 hónap szerintem nem olyan rengeteg idő...Én simán kibírnék ennyit! Remélem, a párom is, ha egyszer úgy adódna..:) Emiatt biztos nem vetnék véget a kapcsolatomnak, meg amúgy is, ez tök jó próba lenne arra, hogy meglássátok, mennyire erős is a kapcsolatotok! :) Ha működne, akkor kár spekulációra alapozva szakítani, ha meg nem, akkor meg elég lesz akkor, amikor úgy érzitek, és akár skype-on...Ja, és szépen is el lehet válni, nem kell ahhoz indulatosnak lenni :D
2013. aug. 16. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nyitva hagynám a dolgot. Lehet, hogy átvészelitek ezt a 3 hónapot.

Ha nem is akarod megpróbálni, akkor persze szakíts, még mielőtt elutazol.

2013. aug. 16. 01:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, hogy három hónapot nem birtok ki egymás nélkül, akkor már megbocsáss de ez nem igazi szerelem.
2013. aug. 16. 03:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem az időn van a hangsúly, hanem hogy jobbszeretek inkább nem is beszélni vele ha csak írásban tehetjük meg mert úgy kb mindenen összeveszünk. Biztos van olyan ismerősötök akivel képtelenek vagytok értelmesen beszélni szövegesen, míg másokkal gond nélkül. A skype talán jobb egy fokkal, de nem mernék ráesküdni.
2013. aug. 16. 09:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Telefonon is teljesen semlegesen, érzelemmentesen tud csak beszéli velem, mintha egy haverommal társalognék, élőben meg agyonimád. Egyszerűen ilyen, de ezekkel az adottságokkal egy 3 hónap egész más értelmet kap.
2013. aug. 16. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!