Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre utazással nem lehet tovább vinni a kapcsolatot?
Van egy pár hónapos kapcsolatom, szerelmesek vagyunk mindketten de nekem nemsokára 3 hónapos külföldi munkám lesz, hazajönni nem tudok illetve ő se ki hozzám. Teljesen az internetes szöveges és hanghívásos kommunikációra leszünk utalva. Namost ez már kiderült, hogy ebben nagyon rosszak vagyunk, ha személyesen nem találkozunk napokig ,csak virtuálisan az mindig konfliktust szül, annyira nem tudunk jól kommunikálni arc és hangsúly nélkül, teljesen félreérthetőek lesznek a kis apróságok.
Sajnos biztos vagyok benne, hogy nem húzzuk ki egymás nélkül a 3 hónapot ha nem látjuk egymást. A kérdésem inkább arra irányul, hogy mindezeket mérlegelve és tudva előre véget vetnétek a kapcsolatnak személyesen, átbeszélve, megindokolva, vagy majd ha tényleg nem működik akkor sokezer km távolságból írásban, skypon indulatosan személytelenül szakítanátok?
Én nyitva hagynám a dolgot. Lehet, hogy átvészelitek ezt a 3 hónapot.
Ha nem is akarod megpróbálni, akkor persze szakíts, még mielőtt elutazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!