Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Barátommal több mint 2 éve együtt vagyunk.. 4 hónapja már nem foglalkozik velem. Szóltam neki sokszor hogy tegyen értem.. legyen kicsit romantikusabb mert sokszor elhord minden k*rvának ok nélkül Pl: ha egy pasi köszön nekem vagy rám ír facen.. egyszerűen elhord mindennek.Azt mondja szeret de miattam nem változik meg fogadjam el így..ma írtam hogy vége. Írta hogy szeret stb.. meg tesz bármit.. 4 hónap alatt nem tett akkor miért lenne másként? mondta hogy megöli magát ha elhagyom... elhagytam.. félek hogy megteszi.. beszéltem vele hogy ez nem megoldás sőt gyerekes. elötte az élet 19 évesen. Szerintetek mit tegyek? maradjak vele?2013. aug. 14. 16:07
1/10 anonim válasza:
úgyse fogja és szánalmas hogy így akar visszakapni
3/10 anonim válasza:
Ne maradj vele semmiképpen. Önző, csak magával törődik, és úgy érzi, csak ő várhat el tőled dolgokat, neked ehhez nincsen jogod. Azért fenyegetőzik ezzel, mert nem akar egyedül maradni, nem gondolja komolyan. Ha ennyire sokat jelentenél neki, hogy megölné magát, ha elhagyod, akkor valószínűleg tett volna érted az elmúlt hónapokban, figyelt volna arra, ami neked nem jó a kapcsolatban, és változtatott volna azon, amit te nem tudsz elfogadni.
Nem érdemes vele maradnod.
4/10 anonim válasza:
Az a véleményem,hogy nem fog megváltozni.Nem hinném,hogy megölné magát,ez csak duma annak érdekében,hogy mellette maradj.Szerintem adj neki még 1 esélyt,ha ezek után sem változik akkor,hagyd ott. 18/L
5/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy 4 hónap alatt kiszerettem belőle.. Nagyon sokszor ok nélkül veszekedett velem. Sokszor úgy beszélt velem mint egy kutyával.. majd azzal magyarázta, hogy...IDEGES VOLT.. hát én akkor se mondok rá ilyeneket.. 4 hónap alatt minden nap sírtam miatta. :\ szenvedtem. ezért se akarom már. csak félek hogy megteszi. Én hibám lenne nem akarom hogy a családja vagy akárki haverjai engem hibáztassanak ha meghal..
2013. aug. 14. 16:18
6/10 anonim válasza:
Ha nem szereted,akkor főképp szakíts vele. Ne azért legyetek együtt mert fenyeget.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat nagyon jól estek. Fölleg hogy egyetértetek azzal hogy szánalmas az öngyilkosság.
2013. aug. 14. 16:45
8/10 A kérdező kommentje:
Most hogy vége már 2 hete azzal akar féltékennyé tenni hogy Miley Cyrusra irkálja és képeket rak ki meztelent róla h milyen jó nő XD és hülyeségeket ír ki üzifalára.. erről vélemény?:D Mindig irkálják barátaim.. és ők szerint is gááz :) Mert régen zavart engem h oda vissza van érte a csajáért Miley-ért istenítette rám egy jó szót nem mondott :) és most azt hiszi ettől visszamegyek hozzá és féltékeny leszek pedig már nem szeretem :)
2013. szept. 1. 18:39
9/10 anonim válasza:
Te jó ég, ciki ez a srác rendesen.. be lehet állítani az adatlapjánál ha rámész, hogy ne mutassa a posztjait a hírfolyamod.. ezt javaslom, aztán küzdjön ahogy akar:D
10/10 A kérdező kommentje:
Na most az a helyzet hogy már idén ballagtam a suliból és a legtöbb embert ellenem fordította hogy én ezt-azt mondtam róla persze olyanoknak akikkel nem is nagyon vagyok jóba vagy csak nem beszélek velük :D Tönkre akar tenni ezzel hogy mindenki megutáljon. Mindent megtesz ezért :D Én már csak nevetek :) Mert amiket mond nem igazak de mindenki neki hisz el mindent :S :)
2013. szept. 20. 13:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!