Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó ötlet szakítás után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet szakítás után a tiltás-törlés facebookon?

Figyelt kérdés
Nem azért tenném ,mert olyan menő, hanem én lettem elhagyva, és könnyebben menne a felejtés, ha nem tudnám nézegetni soha...nektek mi a véleményetek erről?

2013. aug. 13. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Állítsd be, hogy az ő tevékenységei ne jelenjenek meg a hírfolyamodban.
2013. aug. 13. 17:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne menj fel fb-re!
2013. aug. 13. 17:55
 13/19 anonim ***** válasza:

Ahogy érzed. Ha neked így könnyebb, tedd meg szerintem.

Amúgy rém gyerekes dolog, és főleg olyanok élnek vele, akik kapcsolatban vannak és félrejárnak, aztán, mikor lebuknak, már nem kemény csávók/csajok és nincs bőr a pofájukon bevállalni, mit csináltak.

De minden kiderül, és a játékért fizetni kell.

2013. aug. 13. 17:58
 14/19 anonim ***** válasza:

ha meg letiltod, akkor csinálsz egy másik accountot, és azon nézegeted...

csak elhagyott, de nem ellenség! Ezért nem szabad letiltani...

2013. aug. 13. 18:00
 15/19 anonim ***** válasza:
nem lenne jobb. Engem ilyenkor nagyon furdalt a kíváncsiság és nézegettem a profilját bár cseppet sem hiányzik :)
2013. aug. 13. 18:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem hiányzik, de azért folyton nézegetted a profilját. Hagyjuk már. :D Kinek akarsz hazudni? Nekünk vagy magadnak?
2013. aug. 13. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én letiltottam, meg töröltem is az ismeretségeim közül. Állandóan posztolt vlmt, miután szakitottunk, sajnáltatta magát, nyálas, szakitós számokkal lepte el a falát. A poén, h ő szakitott és nem én. A közös képeinket sem törölte le. Pedig megkértem rá. Azért sem tette. Külön mappába rakta őket, már nem emlékszem milyen névvel (igazából nem akarok rá emlékezni). Mái napig tiltva van, pedig már több, mint egy éve az egész dolognak. Nagyon nehéz volt, nekem is nézni, főleg úgy, hogy még szakitás után is szeretett, barátaim által próbált vissza jutni hozzám valah, de passzolták, mert megkértem őket. Lehet még ma is szeret, ki tudja. A szakitásunk után, magát meghazudtolóan viselkedett és ez dühitett fel s nem a szakitás. De már nem érdekel. Már van egy másik párom akit nagyon szeretek. :) Szóval, tedd azt, amit én, tapasztalatból mondom.
2013. aug. 14. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem hazudok magamnak. Tényleg nem lennék vele együtt. Csak ha valakit egykor szerettem, akkor érdekel, hogy hogyan alakul az élete, én nem akarok megint belefolyni. Teljesen boldog vagyok a párommal, ráadásul már a barátaim és a párom közötti "rivalizálásból" sincs semmi, mert a páromat mindenki kedveli :) Az ex barátomon és az ő baráti körén kívül persze.
2013. aug. 14. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:
én olyat csináltam hogy chaten letiltottam meg leiratkoztam róla mert folyton néztem hogy fent van-e vagy valami aztán meg is feledkeztem róla eszembe se jutott aztán random rám írt és azóta megint nem megy ki a fejemből szóval annyira nem javaslom
2013. aug. 15. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!