Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan viselkedjek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek, mit tegyek, hogy visszakapjam őt?

Figyelt kérdés

Szakított velem.Tudom,csak változtatni kéne egy két dolgon,és működne.Voltak veszekedések.Találkozni továbbra is fogunk,és beszélgetni.Egyszer így beszél,egyszer úgy.

Ti mit gondolnátok,ha valaki így beszélne?Vajon komolyan gondolhatta?

2013. aug. 12. 10:01
1 2
 11/15 Fakocsi ***** válasza:

Ne kergess téveszméket. Azért szakított, mert vagy van más akivel együtt akar lenni, vagy annyira utál, hogy nem akar veled együtt lenni. Te meg csak irkálsz GYK-ra mint egy p*csa. Nem csoda hogy felül dominált valaki. Felejtsd el a csajt. Le kell tiltani fb-n! Ha elmúltál 18 akkor húzz el egy nudibárba. Ott csak törődést, és gondoskodást kapsz majd :D

És igen komolyan gondolta, az emberek nem szakítanak viccből, április meg már régen elmúlt.

2013. aug. 12. 12:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam,hogy viccből mondta,de egyszer volt már ilyen,hogy azért csinálta,hogy gondolkodjak el a viselkedésemen.Ráébreszt arra,hogy elveszíthetem.

Egyébként csaj vagyok,de köszi.:)

2013. aug. 12. 12:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten komolyan gondolja, de nem biztos benne. Valószínűleg az elkövetkező pár nap határozza majd meg a jövőt.
2013. aug. 12. 14:18
 14/15 A kérdező kommentje:
z elkövetkező pár napban nem fogunk találkozni.
2013. aug. 12. 14:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Az

Hogyan viselkedjek?Eléggé hamar kimondok dolgokat,amiket később megbánok.Ő most bulizik ezerrel,mászkál még jobban mint eddig.Rá kell hagyni,igaz?

2013. aug. 12. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!