Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet úgy szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet úgy szakítani hogy meg se beszéli?

Figyelt kérdés

három évig voltunk együtt, és egyik napról a másikra elhagyott minden magyarázat nélkül.. most mit tegyek?

így nem tudok továbblépni..

2013. aug. 9. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mint látod, ilyen egyszerűen.

Ha beszélni akarsz vele, akkor te keresed.

2013. aug. 9. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
eléggé gerinctelenség, de nézd a jó oldalát: lehet, h így az idő múltán mégiscsak jobbnak látod majd, mert nem kínlódva váltatok el :$
2013. aug. 9. 10:59
 3/11 Baccardi01 ***** válasza:
Bunkósságnak tartom én is. Próbáld meg te felvenni vele a kapcsolatot.
2013. aug. 9. 11:03
 4/11 A kérdező kommentje:
próbálom, de nem veszi fel, nem reagál semmire.facebookon is törölt
2013. aug. 9. 11:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Hogyan lehet? Kib*szott BUNKÓN!!!

Amúgy én is voltam hasonló helyzetben. :/ Csak úgy otthagytak...

Pontos tanácsot nem lehet adni, ez emberfüggő.

Nekem az segített, hogy ismerkedtem, flörtöltem. Az önbizalmam egyébként 0 volt "szakítás" után. A férfiak megnéztek és igazából én akkor határoztam el, hogy "na azért is megmutatom neki és bizonyítok magamnak!!" És jól éreztem magam férfiak közelében. Nem szex vagy ilyesmi, szimplán szereztem egy csomó ismerőst, barátot az ellenkező nemből.

Azon kívül kisírtam magam...és elkerültem! Sms-ben beszéltem vele (én hülye...), de személyesen messziről elkerültem és nem jelentem meg ott, ahol tudtam, hogy ott lesz.

Nehéz dolog, tudom. :/ De arra figyelj, hogy minél előbb próbáld magad túltenni, legalább is elfogadni ezt a helyzetet, mert minél később "zárod le" magadban, annál nehezebb lesz.

Sokaknak pl. az segít, hogy megutálják azt a személyt, ezáltal a haraggal úgymond "kiölik" az jó érzelmeket a társ iránt. Bár személyes tapasztalat, hogy ez nekem csak addig hatott, ameddig egyszer össze nem futottunk véletlen. :D

Ja és persze ne hagyd el magad! Ne burkolózz be! Az élet megy tovább és próbálj meg olyan dolgokat tenni, amikbe örömöd leled, és még ha eszedbe is jut, akkor sz*rd le.

+ Nekem még az segített, hogy "kényeztettem magam". Olyan dolgokat tettem, amik jól estek.

Bár nem írtad, hogy férfi vagy nő vagy, de ezek inkább nőnek való tanácsok. :D

Remélem menni fog, sok sikert! :)

2013. aug. 9. 11:06
 6/11 anonim ***** válasza:
akkor menj el hozzá és követelj választ. Bár aki képes erre 3 év után azt én már ember számba sem venném az biztos.
2013. aug. 9. 11:13
 7/11 A kérdező kommentje:
akkor sem értem. hogy hagyott így magamra tele kérdésekkel
2013. aug. 9. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
én ilyen esetben már nem keresnék rá magyarázatot, sem az illetőt. ezek után pláne nem keresném meg. érezze, hogy amit tett, az szégyen. fog ő még a te utcádban járni és a te ajtódon kopogtatni!
2013. aug. 9. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, keresd fel pár nap múlva újra, hogy mondja el, mert neked ezt tudnod kell.

Ezt így nem lehet csinálni ...jó ég.. :/

2013. aug. 12. 19:26
 10/11 Macii ***** válasza:

istenem, egyből mindenki bunkózik...

és ha valami más? családi háttér? szülők nem engedik a románcot?

vagy csak félre lépett és gyáva a szemébe mondani, mert nem tudja végignézni, ahogy előtte összetörik...

2013. aug. 12. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!