Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításnál fontos az őszintes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításnál fontos az őszinteség vagy nem számít, elmondjam?

Figyelt kérdés
Majdnem fél éve van barátom, ő akart velem járni, belementem, kedves, sokat foglalkozik velem. Nem tudom szeretni, 2 alkalommal megcsaltam, az egyikről tud, amit egyből megbocsátott, mondjuk az csak egy csók volt. A másodikat nem mertem bevallani, ott több is történt, ráadásul egy közös ismerősünkkel. El kéne mondanom neki ígyis, hogy szakítunk? Nagyon bántani fogja?

#szakítás #megcsalás #őszinteség lelkiismeret
2013. aug. 4. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ne mondd el! minek még egyet belerúgni? és jobb se lesz tőle.

csak azt, hogy úgy látod nem működik, inkább hagyjátok abba egymással

2013. aug. 4. 15:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Aki értelmes választ írt, annak köszönöm!

Nem, nem szeretem, ezt írtam is az elején. Talán a kapcsolat elején még vonzódtam hozzá, emberileg nincs vele bajom, de nem érzek iránta semmit. Nagyon sokat udvarolt, ígérgetett, hogy jó lesz és sajnálatból jöttem össze vele. Korábban már akartam vele szakítani, de ragaszkodott hozzám. Az első megcsalás is azért történt többek közt, azt hittem akkor kiábrándul, de nem. Kicsit sajnálom, de már csak nyűg az egész. Barátok meg nem lehetnénk, mert ő szeret.

A másik személlyel nem feküdtem le, de több volt, mint csók. A harmadik személlyel se tudnék együtt lenni, mert ő csak külsőre tetszik, kalandra, de iránta se tudnék többet érezni. Szerintem ő nem is akarna többet.

Nem szeretném megbántani, mert kedvelem, csak nem szeretem. A kapcsolatot is szívesen tartanám vele,d e ez nem működne.

Sajnálom a te esetedet 9-es! Én nem szeretnék ilyen sebeket hagyni a másik félben.

2013. aug. 4. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem valld be!
2013. aug. 4. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:
az őszinteség mindig számít!
2013. aug. 4. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, mert ha mástól tudja meg. És meg fogja mert közeli ismerőssel történt, az 100x jobban fog neki fájni.
2013. aug. 4. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, hogy nem lesz jobb senkinek.. normális embert furdalja s lelkiismerete ha ilyet csinál azzal akit szeret, de valószínüsíthetően ez a kérdezőnél nem igazán áll(t) fenn. Sőt sztem csak megkönnyítené a elmondaná, én pl hamarabb túllenék egy ilyen emberen és 1 percet se sírnék utána, akiről tudom h 2x is megcsalt, minthogy úgy szakít velem, mintha "szeretett" volna mindvégig. Ilyen kapcsolatot komolyan... minek vagy olyannal akit nem tudsz szeretni? Gondolom alig használtad ki.
2013. aug. 4. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!