Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszajöhet hozzám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszajöhet hozzám?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja szakítottam a barátommal azzal az indokkal hogy kevés időt töltünk együtt(erről mindketten tehetünk) és hirtelen felindulásból kimondtam vége.Azóta egyszer már megalázkodtam előtte hogy visszajöjjön..nem sok sikerrel.Napokban viszont felköszöntött. Jelenthet ez valamit?

2013. júl. 30. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy még szeret téged és vissza akar kapni.
2013. júl. 30. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. A pasik,ha vissza akarnak menni,visszamennek. Én nem alázkodnék meg előtte,különben minek volt a cirkusz.
2013. júl. 30. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:
elfelejtettem még leírni 23/N (én szakítottam)ő 7 évvel idősebb.Ezek után még mit tehetnék,még így is vissza szeretném kapni hogy visszautasított.De többször már nem szeretnék megalázkodni előtte.
2013. júl. 30. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Elküldted. És ezzel valószínűleg megsértetted a büszkeségét. Az fog dönteni, hogy melyik fontosabb neki: az irántad érzett szeretete, vagy a büszkesége? Te ismered, te tudod, hogy melyik valószínűbb.

Mivel te egyszer már megpróbáltad visszaszerezni, most várd meg, hogy ő keressen. Az, hogy felköszöntött, annyit biztosan jelent, hogy nem utál, hisz akkor nem jelentkezett volna.

2013. aug. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!