Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen módon szakítotok azzal akit egykor szerettetek? Vagy esetleg akivel összejöttetek de nem szerettétek?
Figyelt kérdés
Nem szándékozok senkivel szakítani csak érdekelne.
18/L
2013. máj. 4. 20:33
1/3 anonim válasza:
Normálisan,próbálom nem megbántani,nem megsérteni.
2/3 anonim válasza:
Gyűlölök szakítani, csak egy-két alkalommal tettem ilyet. Inkább megpróbálom elérni, hogy a lány szakítson velem, nekem így egyszerűbb...
3/3 anonim válasza:
Az igazság,hogy nem voltam belé szerelmes egyszerűen olyan dologba okoskodott bele amihez nem értett. Úgy összevesztem vele,hoyg szó szerint kivágtam a házból és megmondtam,hogy többé a szemem elé ne kerüljön. Utána egy évvel visszajött és bocsánatot kért de egyszerűen barátok vagyunk rájöttünk hogy nem volt értelme komolyabbra fordítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!