Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy sem?
"a barátom azt mondta 30%-ot ad annak hogy történne de szeret engem."
Ezek után ha szakítasz te vagy a looser. Egyébként meg haverokkal beszélgetni még nem jelent megcsalást sőt még gondolkodni, hovatovább fantáziálni sem.
Vagy ha igen, és a nők tudnának olvasni a férfiak gondolatában nem lennének párkapcsolatok.
kibicnek semmi sem drága alapon itt minden megcsalt azt fogja írni: rúgd ki
- véletlen nem lehet megtalálni egy ilyen beszélgetést, tehát gyanakodtál és kutattál
- ilyesmi bármelyik férfi (de akár nő is) fejében megfordulhat, ráadásul nem a barátod, hanem a haverja "ecsetelte" neki, hogy minek kellene történni, a barátod pedig (hogy ne nézzék nyuszinak) írt rá valami langyosat
- merítsd le a srácot mielőtt a buliba menne :)
- akár mondhatod is neki, hogy ha nélküled megy buliba akkor is a fejében tartja, hogy vagy neki, és szeretné, ha hosszú távon maradnál is
Még nagyon fiatalok vagytok.
Mire számítottál? Sírig tartó hűségre?
Kb. 21 éves, és 4 éve "vajaskenyeret eszik" ..... nem csodálom, hogy vágyik egy kis húsra. Ha érted mire gondolok...
29/nő
Én elmondanám neki, hogy mit olvastam. Azt is mondanám, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a fiúk sokszor Hári Jánosként beszélgetnek egymással. A fele sem igaz annak, amiket mondanak. Beszélgetés közben lódítanak, és az elképzelt, kívánt dolgokat valóságként mesélik egymásnak, és a végén maguk is elhiszik.
De! Én szeretlek, és hűséges vagyok hozzád. Nem tudom tolerálni a hűtlenséget. Előfordulhat, hogy berobban egy új szerelem. Én csak arra kérlek, hogy ha ez megtörténik, beszéljük meg, és tisztességgel váljunk el egymástól. A futó kalandokat pedig nem bocsájtom meg. Ha tudomásomra jut, akkor abban a pillanatban vége.
Én valahogy így oldanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!