Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy sem?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint 4 éve együtt vagyunk és a minap megtaláltam egy beszélgetését a haverjával, miszerint egy lányról volt szó akit mind a ketten ismerünk, és hogy egy bizonyos bulin ő is ott lesz. A haverja ecsetelte h nem derülne ki ha történne valami a barátom azt mondta 30%-ot ad annak hogy történne de szeret engem. Mielőtt ezt meg tudtam volna előtte beszéltünk telefonon és arról volt szó, hogy egyedül akar menni a haverjaival ebbe a bizonyos buliba. A barátom haverja biztatta a félrelépésre, és ő nem ellenkezett nagyon. Nem tudom mit tegyek... Szeretem de ha már megfordult ilyen a fejében akkor nemtudom hogy érdemes e ezt folytatni vagy sem.Segítsetek! 21/L

2013. febr. 4. 08:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyomtasd ki a beszélgetést és tedd elé. Majd ne kérdezz semmit, csak várj. Meglátod. Valóban semmi jót nem jelent, hogy megfordult ez a fejében, plusz úgy intézi előre a dolgokat, hogy esélye is legyen megtenni, mert te úgy sem leszel ott. Nálunk 5 éves kapcsolatban jött el az a pont, amikor másokkal találkozott és én a netről tudtam meg. Azt tettem, amit neked javasoltam. Egy hét múlva máshol laktam, mert a beszélgetés kellőképp őszintére és mélyre sikerült. Aztán azzal találkozott, akivel akart... Sajnálom!
2013. febr. 4. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

"a barátom azt mondta 30%-ot ad annak hogy történne de szeret engem."

Ezek után ha szakítasz te vagy a looser. Egyébként meg haverokkal beszélgetni még nem jelent megcsalást sőt még gondolkodni, hovatovább fantáziálni sem.

Vagy ha igen, és a nők tudnának olvasni a férfiak gondolatában nem lennének párkapcsolatok.

2013. febr. 4. 08:45
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Menj el ugy a buliba, hogy nem tudja, hogy ott vagy.
2013. febr. 4. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmi komolyat nem jelent még ez. Engedd el a buliba és állíts rá valakit, vagy magad. Ha megcsal kidobod.
2013. febr. 4. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:

kibicnek semmi sem drága alapon itt minden megcsalt azt fogja írni: rúgd ki

- véletlen nem lehet megtalálni egy ilyen beszélgetést, tehát gyanakodtál és kutattál

- ilyesmi bármelyik férfi (de akár nő is) fejében megfordulhat, ráadásul nem a barátod, hanem a haverja "ecsetelte" neki, hogy minek kellene történni, a barátod pedig (hogy ne nézzék nyuszinak) írt rá valami langyosat

- merítsd le a srácot mielőtt a buliba menne :)

- akár mondhatod is neki, hogy ha nélküled megy buliba akkor is a fejében tartja, hogy vagy neki, és szeretné, ha hosszú távon maradnál is

2013. febr. 4. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

Még nagyon fiatalok vagytok.

Mire számítottál? Sírig tartó hűségre?

Kb. 21 éves, és 4 éve "vajaskenyeret eszik" ..... nem csodálom, hogy vágyik egy kis húsra. Ha érted mire gondolok...

29/nő

2013. febr. 4. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Én elmondanám neki, hogy mit olvastam. Azt is mondanám, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a fiúk sokszor Hári Jánosként beszélgetnek egymással. A fele sem igaz annak, amiket mondanak. Beszélgetés közben lódítanak, és az elképzelt, kívánt dolgokat valóságként mesélik egymásnak, és a végén maguk is elhiszik.

De! Én szeretlek, és hűséges vagyok hozzád. Nem tudom tolerálni a hűtlenséget. Előfordulhat, hogy berobban egy új szerelem. Én csak arra kérlek, hogy ha ez megtörténik, beszéljük meg, és tisztességgel váljunk el egymástól. A futó kalandokat pedig nem bocsájtom meg. Ha tudomásomra jut, akkor abban a pillanatban vége.

Én valahogy így oldanám meg.

2013. febr. 4. 10:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Végülis az történt, hogy elmondtam neki hogy láttam hogy mit irt és miről volt szó. Tudni kell hogy mi tényleg mindig nagyon öszinték voltunk a másikhoz. Találkoztunk és teljesen magába volt fordulva mert hogy ő ezt csak egy gondolatnak vette és nem akarta/ tudta volna megtenni, és bármit megtenne hogy ne szakitsak vele. Azt is mondta hogy tudja hogy nehéz lesz a bizalmamat visszanyerni de próbálkoztik vele nem akar elvesziteni. Továbbá ecsetelte hogy számára ez egy tökéletes kapcsolat, hisezn kiegészitjük egymást együtt képzeljük el a jövöt stb.. és azt is mondta hogy lehet h kellett is neki ez a nagy pofon h rádöbbenjen h tényleg mi a fontos számára és semmiképpen nem éri meg ezt eldobni. Nem tudom higgyek e neki, de együtt maradunk.. Ha nem működik és nem tudom ezt elfelejteni ugyis vége lesz. mindenki érdemel egy második esélyt sztem. Ti hogy látjátok? Szerintetek működni fog ez?
2013. febr. 4. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, működhet. De légy résen!
2013. febr. 5. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!