Szakítsak vagy maradjak?
menjetek szét egy időre (azaz szünet a kapcsolatban) = legalizált megcsalás
értelmetlen és tisztességtelen
ha valaki szakítani akar, szakítson - és ha majd úgy adódik, ismét összekerülnek az exével, de ne hitegesse a szünet alatt, hogy ha letelik a szünet, minden ugyanolyan lesz, mint korábban, aztán mégsem
ilyenkor a ló nincs, jó a szamár is elv érvényesül, ha a szünet alatt nem talál másikat vagy jobbat, akkor akar visszamenni
egyet ne felejts el, jobb 30 évesen szakítani, mint 35, mert 5 évvel több időd marad ismerkedni és gyereket szülni - tehát ha nem működik, nem szabad húzni az időt
nem hiszek a "külső hatásokban", ha nem vagy önmagad, az belőled fakad: nem mered vállalni saját magad mások előtt, mert azt hiszed, akkor nem leszel elég jó - ez önértékelési zavar, önbizalomhiány, de lehet javítani rajta, ha már felismerted a problémát
de az igaz, hogy ha nem vagy magad, nem fog működni a kapcsolatod
kevés, amit írtál, ez töredéke az életednek, de a leírtak alapján szerintem nincs olyan nagy dráma, mint hiszed, hiszen mindketten akarjátok, hogy rendbejőjjenek a dolgok és tesztek is érte - és ez a lényeg
szerintem az tenne nagyon jót, ha mindketten elutaznátok egy hétre, ő a haverokkal, te pedig a barátnőddel, barátnőiddel, és feltöltődve, kipihenve jobban figyelnétek egymásra a hétköznapokban
Elég könnyen rávágom sok történetre, hogy szakítsatok, de most valahogy nem érzem úgy, hogy ezt kellene írnom. Mélypont. Van ilyen. Meg lehet oldani. Szerintem. Pár hónap még nem a világ.
de ha egyikőtök sem tudja, mit kéne tenni, egy próbát megér a párterápia szerintem... mert a pszichológusnak / terapeutának az a dolga, és tudja, hogy milyen kérdéseket tegyen fel, ti meg nem tudjátok sajnos.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!