Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt hevertek ki egy szakítást? És ha veletek ez történne, mit tennétek? 25L
Kereshetett volna jobb kifogást is.
Mi az, hogy "nem leszek beléd később szerelmes"? Látja a jövőt? Tudja mi lesz x idő múlva?
Ez elég hülyén hangzik.
Szerintem ne emészd magad rajta, biztosan találsz jobbat is.
ugyanezt kaptam... azzal a különbséggel hogy pár nap múlva összejött egy másik lánnyal
gondolom el tudod képzelni.
majdnem 5 év telt el de néha még azóta is őrületesen fáj
nem tudtam mással normális kapcsolatot kialakítani azóta, tudom hogy nem élnék túl mégegy ilyet
egész életre tönkretett és kb. fel se fogta
rájöttem hogy senki iránt nincsenek érzései, szociopata
én se tudtam elfogadni ezt az érvet, mert ilyen nem létezik. ha valakit nem tudunk megszeretni, azt nem szopatjuk fél évig, hanem kb. fél hétig... vagy addig se.
egy dolog vígasztal, hogy az élettől visszakapja.
csóró, nem vették fel anno az egyetemre, nem talál munkát és hol láttam legutóbb a nevét? a tüdőgondozóban ahol dolgozok.
Csak nem értem, miért tervezett velem közös hétvégét és hasonló programokat a közel jövőben, ha így "érzett" és mi az hogy az utóbbi 2-3napban döntötte el?!..
pénteken találkozom vele.. nála van pár könyvem, meg dvd-m meg stb-k.. várom is meg nem is.. millió kérdésem lenne,csak nem tudom van-e értelme megkérdeznem..
csak az segít ha nem hallasz róla sohatöbbé.
higgy nekem
különben csak szenvedni fogsz, mindig újra reménykedsz, minden találkozás vagy ha megkeres felszakítja a sebeket
de úgyse szoktak hinni nekem :( pedig átéltem/élem most is mikor véletlenül az utamba akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!