Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Kb.1-2 hete megismerkedtem egy fiúval társkersőn.Elkezdtünk facebook-on chatelni és jól elbeszélgettünk.Viszont állandóan megkérdezte,hogy mit csinálok amikor nem vagyok fent chaten meg,hogy miért vagyok olyan keveset.Én mondtam neki,hogy azért,mert facebookon kívül is van életem.

Tegnap elött jól elcsipkelödtünk egymással próbáltam célozni a találkozóra is,de ő csak elhumorizálta.

Tegnap nem beszéltünk,de küldött egy levelet,hogy h sikerült a vizsga és taliznánk-e vasárnap meg,hogy legyek fent ma este chaten.Aztán írtam neki,h fent leszek és a tali később jó csak.

Ma egy ideig nem írt rám olyan volt mintha azt várta volna h én írjak aztán kicsit később írt chaten és azt írta,h ünnep nap van. Kérdeztem,hogy miért? Erre azt írta,h azért,mert itt vagyok.Mire én írtam neki,h máskor is,de nem mindig.Erre cinikusan vissza írt,h biztosan menekülök előle,mert ijesztő,vagy fárasztó.Én írtam h dehogyis.Erre írt,h a múltkor is hamar leléptem.Irtam,hogy igen mentem aludni,de jól beszélgettünk és nem értem,hogy mi a problémája.És hogy szeretek vele beszélni viszont a facen kívül is van életem..Erre megint megkérdezte,h mit csinálok,ha nem vagyok itt.Én írtam neki,h nem értem,h miért kér számon.Mire ő azt válaszolta,h nem számon kér csak érdeklődik...Én meg írtam,h pedig eléggé úgy tünt.Aztán folytattuk a beszélgetést akkor is volt,hogy cinikus meg bunkó volt.írt,h jó lenne talizni én meg írtam,hogy holnap nem jó csak a viszgáim után.A végén én köszöntem el hamarabb.

Közben kérdeztem a barátnőim,hogy mit tegyek.Az egyik azt mondta,hogy a srác önző,átlagos és irányítani akar. Koptassam le óvatosan,lassan,de ne írjam meg,hogy vége az ismerkedésnek,mert rossz emlék marad bennem valamint még lehet h észbe kap és jól jöhet majd még.

A másik barátnőm azt mondta,h részben bunkó volt,de nem olyan vészes és úgy tünik számon kér engem.De szerinte esélyt kell adni neki a személyes tali a biztos.

Nekem úgy tünik,h erőszakos,nehéz természetű,számon kér és önző...És aki így viselkedik később is így fog szerintem.

A helyzet az,h egy ideje viszont nagyon erős vágyaim vannak-soha nem voltak ilyen erősek!,szeretnék egy fiúnak szeretetet adni illetve én is kapni.Kiakarom a másik és a saját vágyaim elégíteni.Egy másik sráccal levelezek még,de nem komolyan ő jobb fejebbnek tünik...Nagyon szeretnék barátot,de nem nagyon járok társaságba és szinte semmi lehetőségem sincs ismerkedni fiúval viszont nagyon szeretnék barátot!

Ti mit tennétek a helyemben? Adnátok neki egy esélyt?

Köszönöm!

2013. jan. 6. 01:49
 1/10 A kérdező kommentje:

Tudom,h hosszúra sikerült,de jó lenne,ha adnátok tanácsot.Értelmes,normális válaszokat várok!

Köszönöm!:)

2013. jan. 6. 01:55
 2/10 anonim ***** válasza:
nem érdemes megtartani mivel állandóan ez a féltékeny típus lessz jobb most otthagyni mint mikor már jártok fél éve és szereted
2013. jan. 6. 01:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Utolsó:értem. köszönöm szépen! :) igazad van,de annyira szeretnék barátot és már kezdtem bele élni magam meg el képzelni,h milyen jó együtt...

te is azt gondolod,h ő gyanakszik,h van valakim? mert,h tényleg nincsen...de olyan mintha minden léptemről tudni akarna...

2013. jan. 6. 02:03
 4/10 anonim válasza:
100%
A barátnőid hülyeségeket beszélnek, Neked van igazad! Az ilyen alakok erőszakosak, és ha nem vigyázol a személyes találkozó igen rosszra fordulhat. Próbálj meg esélyt adni a személyes ismerkedésnek, mert a levelezgetések olyanok h bárki bármit írhat, így sosem ismered meg a másik fél valódi személyiségét. Rengeteg csalódás fog érni, ha nem lépsz ki a gépek világából... bár ilyen barátnőkkel sem érdemes társaságba menni... előbb barátkozni kéne, akikkel ki tudsz mozdulni, a számítógép előtt nem fogod megtalálni az igazit. Tudom h nagyon szeretnél szeretni, de azért ennél egy picit többet kéne tenni... elég ha csak körülnézel a világban... tégy fel kérdéseket. Mit látsz a környezetedben? milyenek a kapcsolatok? Neked milyen kapcsolatra van szükséged? Mert önmagában a szerelem nem elég!!!
2013. jan. 6. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszéljetek butaságokat. Nem egy erőszakos fiúról van itt szó, hanem egyszerűen egy önbizalomhiányos, szeretéhes emberről. Szerintem nem tudja eldönteni magában azt, hogy te is ugyanugy akarsz e egy kapcsolatot mint ő. Látszik a kérdéseiből, hogy egyszerűen csak téged hiányol, úgy érzi ő mindent megtesz hogy jobban megismerjétek egymást, ergo fent van chaten sűrűn, te pedig ritkán, amiért azt hiszi hogy ő neked nem olyan fontos hogy miatta fent légy és beszélgess vele többet. De a fentieknek is van igaza, az ilyen fiu féltékeny tipus, szoval abból még később lehetnek problémák. Mindenesetre egy személy találkozó egy nyilvános helyen nem okozhat semmi problémát, és jobban megtudod ugy ismerni a való énjét! :)
2013. jan. 6. 11:08
 6/10 anonim válasza:
100%

Ez egy pióca! Ha már az elején ilyen irányítós fajta, és ennyire rád akar telepedni, pláne ugy, hogy még nem is találkoztatok, akkor lapát!

Mi lenne ha járnátok? Állandóan beszabályozná mikor mit tegyél! Ezt soha nem szabad engedni! Mindenkinek van élete, mégha párkapcsolatban él is! Találsz majd olyan pasit, akivel közösen döntitek el, hogy mit is tegyetek, és nem ilyen pióca!!

2013. jan. 6. 19:17
 7/10 A kérdező kommentje:
2,4,7-es válaszoló: köszönöm szépen! :) Igazatok van szerintem.Átgondoltam és tényleg úgy érzem,h teljesen irányítani akar,erőszakos.A viselkedéséből egyértelmű úgyhgy szerintem hagyom az egészet.
2013. jan. 6. 19:56
 8/10 A kérdező kommentje:

5 válaszoló:részben gondolom,h igazad van...lehet h önbizalom és szeretet hiányos.viszont tényleg erőszakosnak és manipulatívanak tünik már így az elején.

az nem igaz,h ritkán vagyok fent próbáltam is vele érezteni,h számít nekem! de sztem ez ki is derült abból amit írtam.ő tényleg mindent tudni akar rólam:azt h mikor,hol,kivel vagyok olyan,mintha gyanakodna....

annak akinek jelentettem a kommentjét és a moderátorok meg törölték,mert sértő volt annak üzenem:h nem ismersz és marhára NEM arra van szükségem,h megrakjanak!ez is egyértelműen kiderült a kérdésemből!a sértő megynilvánulásokat tartsd meg magadnak!köszönöm!!!

2013. jan. 6. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Pedig abszolút nem sértésnek szántam, szerintem félreértetted. Oké, kicsit vulgárisan fejeztem ki magam, bocsi :)
2013. jan. 6. 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézd írásban beszélgetés más. Az emberi reakciókat, a hülyéskedéseket nem lehet látni. Az én egyéni véleményem ( mindenki más ír ) legyél vele udvarias, nyugodt, vizsgák után találkozzál vele. Majd akkor kiderül. Ez csak egy tanács, a döntés a Tied.
2013. jan. 6. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!