Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Delly kérdése:
Egy hosszabbtávú kapcsolatot hogyan lehet lezárni? Hogyan lehet végetvetni a kötődésnek?
Figyelt kérdés
Szerelem már elmúlt,de a kötődés még mindíg bennemvan,és amikor nem foglalom le magam valamivel,eszembe jutnak az emlékek.Szellemi partnerként másik srácot nem tudok elképzelni magam mellett..ő volt az aki tudta,hogyan tud lenyugtatni,mikor mit szeretnék hallani...stb..csak egy másik sráccal tudnám mindezt véglegesen lezárni magamban?2012. dec. 16. 12:32
2/3 anonim válasza:
Nekem anno az idő segített csak, meg a beletörődés, hogy tényleg vége, hiába teszek akármit és az hogy úgy álltam a dologhoz, hogy 243252352 pasi van még a világon, biztosan lesz olyan, akibe szerelmes leszek, persze tudtam hogy nem egyik percről a másikra. Aztán, amikor kikecmeregtem a depis időszakból másfél év egyedüllét után, de rám talált a szerelem. Nem erőszakoltam amúgy magamra a dolgot, hogy na most nekem kell egy másik pasi a felejtéshez... csak jött és kész. Sodródtam az árral.
3/3 anonim válasza:
a legnagyobb hiba ilyenkor beleugrani egy másik kapcsolatba. ne használj másik fiút önző módon a magány és a szomorúság ellen.
minden veszteséget meg kell gyászolni. legyen az halál, szakítás, bármi, amikor valami fontosat elveszítesz. a gyászmunkával tudod csak véglegesen átgondolni, lezárni. sajnos ez nem kerülhető ki, ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!