Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan kéne szakítanunk a barátnőmmel?
Hol is kezdjem.. elején minden "stimmelt" de hát..
egy idő után kiderült még sem olyan tökéletes, eléggé nyaif nyávogós, felvág stb. dicsekszik, hogy hány pasi akart vele járni és hasonlóak.. eléggé gyerekes a viselkedése..és neki áll feljebb, nyomoz után stb.. én már ezt nem bírom tovább idegekkel megváltozni nem fog..
ha ezeket így elmondanám, kiakadna, hogy nem is meg én...
szerintetek hogyan kéne..?
köszönöm előre is a válaszokat!
Had akadjon ki, kit érdekel. Ígyis úgyis megutál egy életre, amiért kirakod, a nők már csak ilyenek... tanuljon belőle az a legjobb.
"Ne haragudj, de túl nehézkesnek találom a kapcsolatunkat, a hisztik és a bizalmatlankodásod illetve az éretlen hozzáállásod elveszi a kedvem, hogy veled legyek." Viszlát!
nyafi*
nyomoz utánam*
gyerekességét még kifejtem:) : kb olyan mint egy 12 éves.. semmi közös témánk..
Az ehhez hasonló kérdésekre,már én is unom folyton feltenni
ezt a kérdést,de mennyi idősek vagytok?
Nem tűntök valami érettnek,főleg,hogy a te barátnődről van szó,miért várod idegenektől a választ?
Szakítani sem tudsz?
Pedig ha fiatal vagy,még valószínű hogy fogsz egypárszor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!