Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ma hagytam el a páromat,8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma hagytam el a páromat,8 hetes terhes vagyok, elvileg nov 17. én esküvő lett volna, jól döntöttem?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok,dolgozom,jövőre diplomázom,a párommal egyre rosszabb a viszonyom,és úgy döntöttem nem akarom esküvőt,nem akarom magamhoz kötni a gyerek apját sem.(aki 20éves)helyesen tettem?21/L

2012. okt. 30. 16:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
a 36éves nőnek köszönöm szépen:)
2012. okt. 30. 17:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Neked kell tudni,de érdemes még egyszer átbeszélni a dolgot és esélyt adni a kapcsolatnak főleg ha már úton van a baba.Én 20 évesen lettem terhes,a párom még 20 sem volt.Volt egy-két hónap még felfogtuk és átbeszéltük a dolgot semmi gond nem volt köztünk csak fiatal volt a kapcsolatunk 1 éve voltunk együtt.Együtt vagyunk azóta is fiunk 1,5 éves.Kitartást kívánok és minden jót az életben.
2012. okt. 30. 17:23
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is...az a baj hogy az utóbbi időben rengeteget veszekedtünk,nem épp elfogadható hangnemben,se én se ő.Igazából probléma volt h nehezen viselem a terhességem,rengetegszer van hányingerem,sokat pihenek,ha nem tanulok,v nem dolizom.és ez persze idegesíti a párom.mert hozzá volt szokva h jövök megyek.nagyon rossz a viszony a szüleivel is...mindig veszekszünk...anya engem egyedül nevelt fel,én mindent megkaptam tőle,ő most középvezetői beosztásban van,és sokat keres.szóval nincs lehetetlen,bár tény nem egyszerű
2012. okt. 30. 18:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én nagyon alaposan átgondolnám még ezt az egészet a helyedben, mert azt ne felejtsd el akármi lesz, ő a gyermeked apja. Vagyis az életetek valamilyen szinten össze lesz kötve ha más nem a gyerek miatt, mert feltételezem nem akarod eltiltani szakítani vagy ilyesmi. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, pláne egy ilyen helyzetben, biztos vagy benne hogy a veszekedésetek, a gondjaitok megoldhatatlanok? Első és legfontosabb kérdés, szereted őt igazából? Mélyen belül? Ne hozz olyan döntést gyorsan amelyet később nagyon megbánhatsz!
2012. okt. 30. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én is kismama vagyok (23 hetes). a terhesség elején nekünk is voltak problémák abból, hogy sokat pihenek. de most erre van szükséged. párom egyszerűen nem hitte el, hogy ilyen fáradt vagyok a semmitől. akkor én megkértem, hogy jöjjön el velem az orvoshoz/védőnőhöz, aki alátámasztotta, hogy igenis fáradtabb ilyenkor az ember. a hányingerrel-rosszulléttel túl sok mindent nem tudsz kezdeni, idővel elmúlik, csakúgy mint a fáradtság érzet.

arról nem is beszélve, hogy már elkezdtek dolgozni a szervezetedben a hormonok, sokkal ingerlékenyebb vagy, mint amúgy.

nálunk sokat segített az hogy átbeszéltük a dolgokat, mutattam neki cikkeket a terhességgel kapcsolatban. most már nagyjából tudja min megy át ebben az állapotban a nő. teljesen megérteni úgy sem fogja, mert nem ő hordja a babát, szenved a rosszulléttől, hormonoktól, de sokkal jobban kezeli a kitöréseimet.

mielőtt végleges döntést hozol, gondold át azért még egyszer az egészet! de ugye mégiscsak az a legfontosabb kérdés, hogy tényleg szeretitek egymást? ha igen, akkor megpróbálhatod ezeket a módszereket amiket írtam, hátha jobban átéli a helyzeted (nekem tényleg bevált).

remélem tudtam segíteni, és sikerül rendbe rakni a kapcsolatotokat!

22 éves 23 hetes kismama (ha gondolod írhatsz privát üzit is, és ha tudok nagyon szívesen segítek neked!)

2012. okt. 31. 09:11
 16/20 anonim ***** válasza:

itt egy link, amibe elég jól le vannak írva a dolgok.

(én is ezt használtam)

[link]

22 hkm

2012. okt. 31. 09:14
 17/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek mindent,amit írt.Annyi fejlemény történt,hogy a párom azt mondta ő nagyon szeretne esküvőt,meg mellette akar lenni a pici mellett,és nagyon szeret engem.De lehet csak addig tart h jól megvagyunk míg érezzük a súlyát annak h már nem vagyunk együtt?nem tudom érdemes e még a kapcsolatot megmenteni,de én még szeretem őt.csak ez már túl sok volt nekem,de sztem neki is:((
2012. nov. 2. 15:44
 18/20 A kérdező kommentje:
am köszi a linket
2012. nov. 2. 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem maradj mellette, egyértelmű hogy mentálisan nehéz időszak ez számodra, a hormonok stb ingerlékenyebb vagy te is. Szerintem utólag iszonyatosan megbánnád ha emiatt elhagynád őt, főleg hogy mondod szereted és biztos ő is nagyon szeret téged és örül hogy apuka lesz. Túljutok majd ezen az időszakon. Beszélgess a 22 éves kismamával privátban ő pont azt élte át amiben vagy!
2012. nov. 2. 22:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hogy vagytok? Osszehazasodtatok?

2012. nov. 28. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!