Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma hagytam el a páromat,8 hetes terhes vagyok, elvileg nov 17. én esküvő lett volna, jól döntöttem?
szia!
én is kismama vagyok (23 hetes). a terhesség elején nekünk is voltak problémák abból, hogy sokat pihenek. de most erre van szükséged. párom egyszerűen nem hitte el, hogy ilyen fáradt vagyok a semmitől. akkor én megkértem, hogy jöjjön el velem az orvoshoz/védőnőhöz, aki alátámasztotta, hogy igenis fáradtabb ilyenkor az ember. a hányingerrel-rosszulléttel túl sok mindent nem tudsz kezdeni, idővel elmúlik, csakúgy mint a fáradtság érzet.
arról nem is beszélve, hogy már elkezdtek dolgozni a szervezetedben a hormonok, sokkal ingerlékenyebb vagy, mint amúgy.
nálunk sokat segített az hogy átbeszéltük a dolgokat, mutattam neki cikkeket a terhességgel kapcsolatban. most már nagyjából tudja min megy át ebben az állapotban a nő. teljesen megérteni úgy sem fogja, mert nem ő hordja a babát, szenved a rosszulléttől, hormonoktól, de sokkal jobban kezeli a kitöréseimet.
mielőtt végleges döntést hozol, gondold át azért még egyszer az egészet! de ugye mégiscsak az a legfontosabb kérdés, hogy tényleg szeretitek egymást? ha igen, akkor megpróbálhatod ezeket a módszereket amiket írtam, hátha jobban átéli a helyzeted (nekem tényleg bevált).
remélem tudtam segíteni, és sikerül rendbe rakni a kapcsolatotokat!
22 éves 23 hetes kismama (ha gondolod írhatsz privát üzit is, és ha tudok nagyon szívesen segítek neked!)
Kedves kérdező!
Hogy vagytok? Osszehazasodtatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!