Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megint együtt legyünk?
Behisztültél?:)
Drágaságom, ezt iszonyatos volt végigolvasni is. Tudom, hogy szereted, én is voltam ilyen helyzetben... Teljesen elvakultál.
Hogy mondjak valami - a te szemszögedbôl - hasznosat, talán próbáld vele megértetni, hogy megváltoztál... Bár szerintem, - el kell keserítselek - ennek itt most sajnos vége van... Ha eddig nem szeretett, ezekkel az apró dolgokkal - könyörgöm, ilyenekért szakítani???? Nem gondoltál még rá, hogy kamu az egész?? - akkor ezután sem fog. Ne változz meg miatta... Inkább vígasztalt volna meg/csillapította volna az idegességedet, ahelyett, hogy Ó hisztizne ezek miatt a dolgok miatt!
Nyílván ô is szeret egy szinten... A legrosszabb volt hogy 'kaptam rá két hetet'. Borzalmas. Szerintem mondd meg neki a magadét, ha már túlleszel rajta. Barátnôm 1 évig cseszekedett egy fiúval, akivel hónaponta szakítottak: megcsalta az ikertestvérével, aztán meg visszament hozzá, utána szakított vele, és össze akart jönni egy csajjal, de nem sikerült, aztán megint visszament a barátnômhöz... és ez volt 6x. 2 hónapja csak sír, és nem tudok vele mit csinálni. Ne juss el idáig... Kérlekszépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!