Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a pasim szakítson velem?
Tudom rengeteg ilyen kérdés van,de egyiknél sem találtam kielégítő választ. Azt is belátom,hogy gerinctelen,úgyhogy kérlek,ilyen válaszokat ne is írjatok,csak tippeket. Muszáj vagyok valahogy elérni,mert nem akarom megbántani,nagyon érzelmes. És lehetőleg ne ilyen megcsalós tippeket adjatok mert nem akarok ribancnak tűnni.
15/L
ba*ki gerinctelen vagy akkor is.
mond meg neki,hogy VÉGE.
ki a fenét érdekel?ettől még rosszabb lesz ha ilyeneket csinálsz.
megmondod neki vége.és kitörlöd az életedből
figyelj ha okot adsz rá akkor azzal is megbántod v rosszabb esetben olyat sikerül választanod amit árlásként fog értelmezni ami meg még rosszabb.
nem frankó aközött vívódni h gyűlölnöd kellene v szeretni a csajt.
először is miért akarsz vele szakítani?
nem hiszem h nehezebben megemészthető lenne mint 1 kierőszakolt szakítás.
8: 13 éves idióta aki írni sem tud:
ha nem tudod miről beszélsz akkor ne beszélj róla :) 1 embernek sem jó a két szék közt a földön / szerelmi sokszög állapot ezt most meg mondom lévén ehhez viszont már volt szerencsém középső és szélső pontként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!