Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Figyelem! SOS A barátomat fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! SOS A barátomat fel akarja jelenteni a családom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Röviden:a családom már nem akarja hogy együtt legyek a barátommal, és fel akarják jelenteni kiskorú megrontásáért. Nem tudom, mit tegyek, mert nagyon szeretem, 13hónapja vagyunk együtt és nem akarom elveszíteni, de megbeszéltük h szakítunk az érdekében. A családomnak ez sem elég mit tegyek??

2012. aug. 23. 20:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
18 év alatt a szüleid tartanak el és tartoznak érted felelősséggel (bizonyos értelemben még 18 év után is), így az van, amit ők mondanak. 18 év fölött, és főleg ha már lesz saját lakásod és kereseted, egzisztenciád, azt csinálsz, amit csak akarsz. 18 év alatt, ha nem is jó szülők a szüleid, nem tudsz mit tenni, majd később külön költözöl tőlük. ezt tudom mondani.
2012. aug. 23. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!