Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálja?
Sziasztok!
Fél éve vagyok együtt a barátommal nagyon szeretem és ő is engem.De mostanság furcsán viselkedik.Flegmán beszél velem lóg az edzésekről..nem készül a vizsgájára.
Pár napja rászokott arra ,hogy kikészít addig ameddig nem sírok utánna megvigasztal csak azért mert szeret engem vígasztalni. Ez most addig fajult ,hogy Facebook-on elkezdett beszélni egy 13 éves csajjal és olyanokat írogat neki hogy tetszik neki stb.
Rákérdeztem ,hogy ez mire jó azt mondta féltékennyé akar tenni ,hogy kicsit érezzem én is ,hogy neki milyen rosz amikor találkozok egy fiúval.(De én nem mondom azt egy srácnak h tetszik ) Ez az egész megviselt és összebalhéztunk eléggé válságba került a kapcsolatunk..nem szeretnék vele szakítani és azt mondta ő sem..
De akkor ez az egész mégis mire jó?
barátom 16 én 17 leszek
Azt hiszem a baratodnak baj van az onbizalmaval. Probald meg ertetni vele, hogy o az aki kell neked es senki mas.
A kikeszitest meg ne hagyd!
Ha nem valtozik, akkor viszont jobb,ha kilepsz ebbol a kapcsolatbol, magad miatt, mert ki fog csinalni erzelmileg!
Vedd at a stilusat! Legyel idonkent nyegle vele, de ugyanakkor kedves is. Ne erezze magat nyeregben nalad! Meglatod, hogy fog viselkedni utana. Ha nem valtozik, lepj ki!
Amugy annyira gyerek meg, aszerint is viselkedik! Szerintem o meg nem igazan erett egy "felnott" kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!