Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azért hazudott a volt barátnőm, hogy fájdítsa a szívemet szakítás után?
Először én dobtam ki mert nem éreztem jól magam a kapcsolatban sírt minden bajja volt vissza akart jönni én vissza is fogadtam volna (itt rontottam el) utánna 1 hét szünetet kért..és most szombaton benyőgte, hogy nem illünk össze túl fiatal vagyok hozzá(én 19 ő 25) és átgondolta ő ezt nem akarja és most jön kicsit a vicc miután elmondtam mindennek utánna írt egy ilyet, hogy ő már megtalálta a boldogságát most olyan emberrel van aki mellett megváltozott az élete, és velem soha nem is akart szexuálissan együtt lenni..:D most rólam annyit, hogy 186 cm vagyok és kb 105-110 kg izmos alkatú ő meg duci..és még kapcsolatunk elején ő "udvarolt" nekem ő ugrált az ablakom alatt, hogy engedjem be 4 hónapig.
Mindenki azt mondja, hogy most piál meg minden, amúgy megütöttem és még ott van a nyoma a fején egy hatalmas monokli formájában...tehát nagyon maga alatt van hiába akarja azt mutatni ,hogy nem...szerintetek mi lesz még ebből? mert, ha ide jön könyörögni semmikép nem fogadom vissza pedig szeretem és sokszor amikor egyedül vagyok majd megszakad a szívem úgy hiányzik.
Ne fogadd vissza, lépj túl rajta...
Mi az, hogy megütöttél egy nőt????? Szégyeld magad!!
Olyan nincs hogy kiprovokálta. Az igazi férfi akkor otthagyja a nőt és elmegy mielőtt elveszíti az önuralmát. Ha fojtogatott ok fogd le de még nem megütöm hanem elmegyek és megvárom amíg lenyugszik.....
Egy ilyen csaj hiányzik egyébként???? Inkább örülj hogy megszabadultál tőle. Nem lehet éppen egy intelligens valaki ha ilyeneket csinál amiket írtál... Mi az hogy engedd be 4 hónapig??? lehet nem volt hova mennie csak azért kellettél neki nem?
Engem is provokált már nő,fojtogatott stb én nem őt ütöttem ,hanem 3 lyukat csináltam a gipszkartonba és lenyugodott....
Akár mit csinálhat egy nő akkor sem ütöm meg. Sokkal gyengébb mint én. Én 130kilós vasakat is dobálok a munkahelyen így elég durva lenne ,ha egy nőt megütnék.
Légy büszke magadra, hogy így megaláztad.
Jó hülyék vagytok ,ha ilyeneket csináltok... Én ,ha szakítok akkor minden kapcsolat off és senkinek semmit nem mondok. Elmúlt voltak jó pillanatok ennyi...
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!