Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem tudom túl tenni magam a szakításon mit tegyek?
A barátnőmmel 7 hónapig voltunk együt (egyáltalán nem volt jó kapcsolat) voltak benne jó dolgok ide inkább rosszak nem csaltuk egymást ennyi a pozitívum, de bizalom semmi nem volt. Majd úgy döntöttem ,hogy kidobom, kidobtam utánna ő még picit könyörgött én meg bele estem abba a csapdába, hogy én is mert hiányzott. És most szépen itt hagyott a f***ra állítólag legalábbis azt írta meg nekem, hogy most mással van és boldog vele megváltozott az élete, és engem elmondott mindennek.
A barátjaival itt ott van és úgy érzem ,hogy ő boldog én meg mintha meghaltam volna..nap mint nap hányok az idegtől le épülgetek testileg és szellemileg is igaz még cask 3 napja szakítottunk, de az az elötti héten még úgy volt, hogy eldől mi lesz ő is szeretett de ezek szerint nem igazán és elakar felejteni..neki az az élet, ha bulizik iszik stb..kocsmáros nő.
Szóval nagyon félek, hogy rosszabbúl leszek.most keresek munkát próbálom folytatni az edzést is...de mostanában nem tudok új kapcsolatot létrehozni úgy érzem:/
Remélem, hogy nem komolyan irtad, amit irtál.
Nagy hülyeség, hogy szenvedteted magadat, menjél kapcsolódj ki! Hiszen 3 napja szakitottatok és nem valami erkölcsös életet él!Mit akarsz tõle, inkább keressél magadhoz való lányokat és meglátod magadtól rá fogsz jõnni, hogy mennyire jó, hogy igy történt!
majd 25 évesaen fogsz felszedni 19 éves csajokat :D
mit akarsz 19 évesen, lassan az anyád lehetne egy 6 évvel idősebb csaj!
szerintem egyszerűen csak a faxra vágyott ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!