Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért lett ez? Mit csinálhatnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ez? Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Azért írok, mert van egy barátom egy hónapja és az "elején" minden nagyon jól indult, megvolt az összhang meg minden, nagyon boldog voltam, de elkövettem egy hibát és azóta valahogy megváltoztak a dolgok... Régebben, ha veszekedtünk akkor is tök hamar meg tudtuk beszélni, de most inkább ő veszik belém mindenért és úgy állítja be a dolgokat mintha én lennék a hibás! A baj az, hogy beleszerettem és nem bírom ki, hogy ne kezdeményezzem a békülést... De én a régi állapotot szeretném visszakapni, amikor még ő jött inkább oda hozzám és nem fordítva! többen mondták, hogyha veszekedik vágjak én is neki vissza, de ezt hiába is csinálom nem működik! Ti mit tennétek? Egyik barátnőm azt mondja, hogy szakítsak vele, de én azért szeretném megpróbálni előbb rendbe hozni a dolgokat. szerintetek?

2012. júl. 27. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Használható tanácsot csak akkor tudnék adni,ha leírtad volna,mi volt az a "hiba" amit elkövettél.
2012. júl. 27. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

már írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban...

2012. júl. 27. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugye te is érzed, hogy ez a kapcsolat meghalt?

Nincs olyan amúgy 1 hónapos kapcsolatnál, hogy régen és most. Ha egyszer elkövetted ezt a hibát, el fogod többször is, ezt a barátod is belátja, és kiábrándult belőled.

Minek iszol, ha nem bírod? Lehet, hogy 24 éves vagy, de ez nem jelent semmit. Az írásodból is az látszik, hogy éretlen vagy.

Másik még az, hogy 1 hónapos kapcsolatban már veszekedésekről beszélünk, akkor szerinted ez később mivé fajul? Ilyenkor még - ha nagy szerelem lenne - akkor a rózsaszín köd mögött kéne bújkálnotok.

Ez az egész halálra van ítélve, nem tudsz semmit sem tenni.

28/n

2012. júl. 27. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért még megpróbálom megmenteni, hátha sikerül... Mert tényleg nagyon jól indult ez az egész! Ha mégse sikerül, akkor nem mondom azt, hogy nem próbáltam meg.
2012. júl. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!