S. O. S. segítség! Most főztem spenótot és iszonyatosan sós lett. Mit csinálhatnék vele, hogy ehető legyen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 17:41
1/8 anonim válasza:
Főzz bele egy szem krumplit, az sok sót felvesz, de ha ehetetlenül sós, nem biztos, hogy segíteni fog.
2/8 anonim válasza:
Talán próbáld meg tésztához, pizzafeltétnek elsütni, vagy csinálj belőle szendvicskrémet, vagy sós sütit...
3/8 anonim válasza:
Készits még egy adagot azt só nélkül és keverd össze ...vagy öntsél hozzá még tejet ...talán ehető lesz. Vagy a krumplis dolog is jó lehet.
4/8 anonim válasza:
Felénk is ezt a krumplis dolgot szokták ajánlani, bár én egynél azért többet tennék bele.
5/8 anonim válasza:
Sok tej, vagy egy pohár tejföl!!!
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon nagyon sós én is azt csinálnám , hogy főznék még egy adagot só nélkül, és a felét lefagyasztanám, ha sok lenne.
8/8 anonim válasza:
egy-két áztatott zsemle,és turmix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!