Segítség! Mit csinálhatnék a kis törpenyulammal?
Figyelt kérdés
Egész nap tüsszög, ha veszi a levegőt sípoló hangot ad ki és egy picit folyik az orra.A városunkban nincs olyan állatorvos aki értene a nyulakhoz, és a legközelebbi állatorvos 25 km-re van, és az se biztos h foglalkozik nyulakkal.Mit csináljak vele?2011. márc. 20. 16:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem telefonálj egy szimpatikus állatorvosnak, valószínűleg tudnak ajánlani házi parktikákat, ha megmondod, hogy nagyon vidéken vagy és nem tudod sehova elvinni.
2/5 A kérdező kommentje:
Remélem rendbe jön.már írtam egynek emailban, de nem válaszolt rá.:S azért felhívok párat.
2011. márc. 20. 17:19
3/5 anonim válasza:
Minden bizonnyal megfázott, mert huzatos helyen tartottad. Ebbe simán bele is halhat, úgyhogy vidd el orvoshoz!
4/5 anonim válasza:
Hát ez elég nagy gond, de mindenképpen meg kell próbálnod azt a 25 km-re levő orvost, hátha mégis tud valamit a nyulakról. Mikor én készültem a nyuszitartásra, olvastam egy betegségről, ami állandó tüsszögéssel és orrfolyással jár és sajnos gyógyíthatatlan, élete végéig antibiotikumos kezelésre szorul a nyuszi. Ez esetben mindenképpen kell egy orvos, akihez járhattok. De nem biztos, hogy ez a baja! Nem akarlak megijeszteni! Én erről csak olvastam. Lehet, hogy "csak" megfázott, de pont ezért kellene kikérned egy orvos véleményét!
5/5 A kérdező kommentje:
Ma megyünk vele fél 5-re de most már semmi baja nincsen csak néha tüsszög.azért elmegyünk mindenképpen.Kösznöm!
2011. márc. 21. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!