Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvassátok el. Fontos nagyon! Mit akar?
Elolvastam...
Lószart volt fontos :(
Nos 2 lehetőség van!
Az egyik az, hogy tényleg ismétlem, TÉNYLEG megváltozol és nem féltékenykedsz össze-vissza, mert ezzel azt mutatod ki, hogy nem bízol meg benne. Természetesen egészséges féltékenykedés van és természetes, de azt nem mutatjuk ki, de néha akarva akaratlanul szóvá tesszük. Ha állandóan féltékenykedsz, ne csodálkozz azon, hogy a csajnak elege lett belőled és egyáltalán nem akar Veled beszélni! Ha nem ad okot rá, akkor NE légy rá féltékeny!
A másik lehetőség pedig az, hogy nézel magadnak egy másik csajt, akivel az előzőt elfelejted. Ez csak akkor javasolt, ha nem tudod helyre hozni vele a dolgokat. Én is voltam ilyen helyzetben, de Mi teljesen más okból kifolyólag szakítottunk, de most nem ez számít! Ha úgy érzed, hogy már reménytelen, akkor zárjátok le a múltat végleg, aztán majd jön a következő, hisz olyan, mint a vonat: Elmegy az egyik, jön a másik!
Szerintem tartsatok egy kis mosolyszünetet és gondoljátok át, hogy van-e ennek a "színjátéknak" értelme, mert ez már szerintem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!