Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig fog fájni?
fél év után szakított ő.
én is gondolkoztam rajta, de azt hiszem nem mertem volna megtenni, mert nagyon ragaszkodtam. olyan problémák voltak, hogy pl. 24 éves korához képest nagyon gyerek volt. állandóan játszott a gépén, a gép volt az egyik élete, ami nélkül szinte nem létezett. könnyen elsírta magát, az anyukája, apukája mindig megmondta neki, hogy mit csináljon, ha vlamiért kiabáltak vele, mindig elsírta magát. A szex nem volt kielégítő, mivel soha nem volt szenvedélyes, és hetente ha egyszer volt kedve, egyébként szinte mindig visszautasított. kicsit szerintem ő is "gépiesített" volt, mivel nem nagyon fejezett ki érzelmeket, soha nem beszéltünk érzelmekről, sokszor nem érdeklődött a dolgaim iránt, nem próbált úgymond a lelkem mélyére nézni. nem voltam benne biztos egy pillanatra sem, hogy szerelme vagyok-e, még most sem tudom, hogy az voltam-e.
nem vállalta a felelősséget a tetteiért, nem szerette az embereket, mert szerinte buták.
Tehát volt gond, nem is kevés, mégis most 1 hét után mintha vége lenne az életemnek, nem tudok mit kezdeni nélküle.
nem tudtam vele elképzelni egy hosszú boldog életet, pl amiatt sem, hogy nem szereti a gyerekeket, mert idegesítőek.
mégis nagyon hiányzik. szerintetek egy ilyen kapcsolaton hamar túl lehet tenni magunkat?
Bakker... Ez a srác egy gyökér és Ő szakított veled? :-D
Mekkora nyomi lehetsz...
Sosem hevered ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!