Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak, ha az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az exem szeretne velem elmenni a nyereményüdülésre?

Figyelt kérdés
Tavaly a céges évzáró bulin tombolasorsoláson én nyertem meg a fődíjat, egy 2 személyes,2 éjszakás utat egy belföldi szállodába. Ott volt velem a párom is azon az estén, akivel február elején szakítottunk. A nyeremény július 1-ig használható fel. Szakítás óta nyaggat, hogy mikor használjuk már fel a nyereményt, neki amúgy is nagy vágya volt abba a hotelbe elmenni, meg nem azért akar velem menni, hogy újra akarná kezdeni a kapcsolatunkat, az sem érdekli, ha nem szólok hozzá, csak menjünk közösen el. Nincs új párom, de őszintén szólva szívesebben vinném el egy jó barátnőmet vagy anyukámat magammal, mint a volt páromat. Ő arra hivatkozik, hogy ez neki jár, tulajdonképpen ő nyerte, mivel ő mondta, hogy azt a számú tombolát mindenképp vegyem meg.
tegnap 14:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Közösen nevelitek a kutyát? :D ilyet még nem hallottam. Kutyatartást is fizet a kutyabíróság által megítélve? Azért ilyen esetben az állatok mennek az egyik "szülőhöz". Tudod ki tartaná az exével a kapcsolatot egy kutya miatt! Inkább odaadnám neki.
tegnap 14:57
 12/26 A kérdező kommentje:
Mindketten imádjuk a kutyánkat, megőrülnék, ha sosem lenne velem, nem mondanék le róla soha, és ezzel ő is így van. Az utazást pedig azért nem akarom odaadni neki, mert már nagyon rám fér a pihenés, utoljára tavaly tavasszal voltam pihenni, az egész nyarat végigdolgoztam, karácsonykor is csak 25-26-án nem dolgoztam. Úgyhogy a terv az, hogy a 2 éjszakára ráfizetek és 1 hétig maradok.
tegnap 14:57
 13/26 anonim ***** válasza:
81%

És akkor még 10-15 évig ezzel az exeddel folyamatosan kapcsolatban maradsz a kutya miatt? És ha lesz új párod, szerinted ő örülni fog neki?

Az utazás nem téma, semmi köze hozzá, nem is értem! :D

tegnap 15:00
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj de ez kutya téma nevetséges. Nincs ember aki ezt elnézi neked hogy egy állat miatt mUsZáJ tartanod a kapcsolatot az exeddel. Hagyjuk már. Imádom az allataimat de azért az nem egy gyerek
tegnap 15:15
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy azt mondja, vele kell menned. Amúgy semmi köze hozzá, miért nem ő vette meg a tombolát, ha tudta, hogy az a nyerő. Már a tiéd, csinálsz vele, amit akarsz. A kutya meg kié konkrétan? Vki a gazdája.
tegnap 15:28
 16/26 anonim ***** válasza:
Mekkora piti palkó az a férfi aki két éjszakát nem tud venni magának egy belföldi szállodában? Gondolom, a kutyára kizárólag ő vigyázhat míg te mész valahová. De ha ketten mennétek akkor lehetne másnál. Amúgy ha nem minden nap megy hozzád kutyázni akkor te is látod, simán elvan nélküle. Amúgy ki vette? Tőle kaptad vagy tőled kapta? Biztos, hogy nem felesben vettétek.
tegnap 15:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Akkor meg marad az, hogy ignorálod ezen kérését - ez ugye érzelmi zsarolás a részéről
tegnap 15:31
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"a terv az, hogy a 2 éjszakára ráfizetek és 1 hétig maradok."

Tégy úgy, és érezd jól magad.

Te nyerted, senkinek semmi köze hozzá.

tegnap 16:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

A kutyus valamelyikőtök nevén van. A chip és a kiskönyv melyikőtök nevére szól? Ugyanis az a jogos tulajdonos.

Amúgy pedig menj el azzal, akivel szeretnél, ennyi.

tegnap 17:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindig meglepődök hogy milyen kapcsolatok tudnak létezni..
tegnap 18:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!