Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mire gondolnak a ferfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolnak a ferfiak mikor felszivodnak szakitas helyett?

Figyelt kérdés

Miert jobb felszivodni? Kesobb osszefutottok valahol nem lesz ciki? Vagy nem banod meg lesobb hogy igy tettel rendes lezaras helyett?

Esetleg nem kellemetlen ha a csaj irosgat mert nem zartad le rendesen es o meg abba a hitbe van h van valami még koztetek?

febr. 15. 17:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg k*va megalazo h en irkalok meg szervezem a talalkozot abba a tudatba h minden oke kozbe meg a hata kozepere se kivan, es hulyet csinalok magambol x honapig mert nem mondta el h amugy nem is akar mar velem lenni
febr. 16. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát attól függ hol szívódok fel. Szájban vagy már csak a belekben.
tegnap 17:17
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
"Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi..."
tegnap 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
11-re reagálok: kérdező, te x hónapig nem vetted észre hogy nem kellesz? Ne haragudj, de téged sem az eszedért lopnak el.
tegnap 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezen vagyok megrökönyödve, hogy miért hiszi azt valaki, hogy egy olyan pasi barátnője, akivel hónapok óta nem lehetett egy találkozót összehozni.
tegnap 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, mivel hülyített? Minden reggel jó reggelt írt, meg naponta 3-4 semleges mondatot (ami kizárólag róla szólt) kaptál tőle, meg néha megdicsért hogy szép vagy egy fotón? Komolyan nem értem, hogy történt ez a "kapcsolat"? Mindig elfoglaltságra hivatkozott? Érdekelnek a részletek, miből gondoltad hogy kellesz neki?
tegnap 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!